Administrer Max-enhetene dine

Når du logger på en enhet med kontoen din, legges enheten til kontoen din. Antall enheter du kan strømme på samtidig, avhenger av abonnementet ditt.

Se enhetene dine

For å se enhetene som for øyeblikket er logget på kontoen din:

1. I Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen velger du profilen din.
  2. Velg Konto og deretter Enheter.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere enheter.)
  3. Her finner du en liste over enheter som er logget inn på kontoen din (sammen med dato og land for innlogging).
    Hvis du ikke gjenkjenner en enhet, gå til Stopp uønsket bruk av kontoen.

Enheter legges til automatisk i enhetslisten når du logger inn på en enhet (og fjernes når du logger av). Vi anbefaler å logge av enheter du ikke lenger bruker.

Legg til en enhet

Nå du logger inn på en ny enhet, legges den til kontoen din.

For å legge til en ny enhet til kontoen, installer Max-appen og logg inn.

Logg ut av enheter

Hvis du ikke lenger eier eller bruker en enhet, kan du logge ut av kontoen din på enheten. Slik gjør du det:

1. Velg profilen din i Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.
  2. Velg Konto og deretter Enheter.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere enheter.)
  3. Slik logger du ut av:
    • Én enhet: Velg X (ved siden av enheten).
    • Alle enheter: Velg Logg ut av alle enheter.

Merk Hvis noen i husstanden din strømmer, blir de ikke logget av Max før slutten av programmet eller filmen.

Logg av gjeldende enhet

I Max gjør du ett av følgende:

• Telefon, nettbrett eller PC: Velg profilen din (øverst til høyre) og deretter Logg ut.
  • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul og deretter Logg ut.