Melding om strømming på for mange enheter

Du kan strømme Max på flere enheter samtidig. Hvis du får meldingen «Kontoen din strømmer på for mange enheter», betyr det at du har nådd maksimalt antall enheter kontoen din kan strømme på samtidig for ditt abonnement.

Antall enheter du kan strømme på samtidig avhenger av abonnementet ditt:

Abonnement Antal strømminger
Basis med annonser 2
Standard 2
Premium* 4

*Det å se på direktesendt sport er begrenset til to av fire enheter.

Hvilket abonnement har jeg?

Slik finner du ut hvilket abonnement du har:

1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller PC: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere enheter.)
  2. Her finner du ditt nåværende abonnement. Utforsk Max-abonnementer.

For å begynne å strømme på en annen enhet, må du be noen i husstanden din om å slutte å strømme Max. (Etter at de har sluttet å strømme kan det hende at du må vente et par minutter før du kan begynne å strømme på enheten din.)

For en liste over enheter som er logget inn på kontoen din:

1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din, deretter Konto og Enheter.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere enheter.)
  3. Her finner du en liste over enheter som er logget inn på kontoen din (sammen med dato og land for innlogging).
  4. For å logge av kontoen din fra en enhet, velg X ved siden av en enhet.

For mer informasjon om administrasjon av enheter ved bruk av kontoen din, gå til Administrer enhetene dine.

Ukjent enhet?
Hvis du ikke gjenkjenner en enhet, gå til Stopp uønsket bruk av kontoen din.