Administrer sportstillegget

Når du legger til sportstillegget (eller Premium med Sport på Apple-enheter), får du tilgang til «første rad» på prestisjefylte sportsarrangementer, kamper og turneringer, inkludert årets Roland-Garros og Tour de France. Gå til Sportstillegget for mer informasjon.

Du kan legge til sportstillegget til grunnabonnementet ditt. Alternativt, hvis det eksisterende grunnabonnementet ditt faktureres gjennom Apple, kan du bytte til Premium med Sport-abonnementet.

Sportstillegget er tilgjengelig fra følgende leverandører:

• Max.com
  • Amazon Appstore
  • Apple App Store (velg Premium med Sport-grunnabonnementet)
  • Google Play
  • Samsung TV
  • Velg internett-, mobil- og TV-leverandører

Sportstillegget faktureres månedlig, og priser varierer fra land til land. Gå til max.com/sports for mer informasjon om sportstillegget og priser.

Hvordan legger jeg til sportstillegget til abonnementet?

Du kan legge til sportsabonnementet til det eksisterende grunnabonnementet. Slik gjør du det:

1. Gjør ett av følgende alternativer på Max:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Bare voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Velg Få tillegg (eller Endre abonnement hvis abonnementet ditt faktureres gjennom Apple). Gå til Endre det Apple-fakturerte abonnementet ditt.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til sportstillegget.
    Hvis du ser en feilmelding, går du til Feilsøking.
  4. Bekreft endringen og legg til betalingsinformasjonen din.

Hvordan fjerner jeg Sport?

Trinn 1: Finn ut hvem som fakturerer deg

Først må du finne ut hvem du faktureres gjennom for sportstillegget (eller Premium med Sport-månedsabonnement fakturert via Apple) gjennom:

1. Åpne Max og gjør ett av følgende alternativer:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) i Max og deretter Abonnement.
  2. Finn ut hvem grunnabonnementet og sportstillegget faktureres gjennom. Det kan hende at grunnabonnementet og sportstillegget faktureres av ulike parter.

Hvis du la til sportstillegget på max.com, vises sportstillegget på kontoutskriften din som WBDSports.

Trinn 2: Fjern sportstillegget

Slik fjerner du sportstillegget:

1. Gjør ett av følgende alternativer på Max:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Bare voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Velg Fjern Sport.
    Ingen valg for å fjerne sportstillegget? Sjekk hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen), og finn dem i delen om fakturering gjennom tredjeparter nedenfor.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne tillegget.

Når du fjerner sportstillegget, kan du fortsette å strømme sportsinnhold frem til slutten av den nåværende faktureringsperioden (grunnabonnementet ditt påvirkes ikke).

Når abonnementet ditt er oppdatert, får du en e-post som bekrefter endringen.

Fakturering gjennom tredjepart

Amazon Appstore

Slik fjerner du sportstillegget når du faktureres gjennom Amazon:

1. Gå til Amazon.com/appstoresubscriptions og logg inn på Amazon-kontoen din.
  2. I Dine abonnementer-delen finner du Max og slår av automatisk fornyelse.

Når du har sagt opp, skal du få en e-post fra Amazon som bekrefter oppsigelsen. Du kan fortsette å strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden (grunnabonnementet ditt påvirkes ikke).

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til Amazons artikkel Administrer abonnementene dine.

Apple

Sport er inkludert i Premium med Sport-grunnabonnementet. For å fjerne Sport må du velge et annet abonnement. Slik gjør du det:

1. Åpne Max på en iPad, iPhone eller Apple TV, og velg deretter profilen din.
    Finn aktuelle trinn for Apple TV på Endre et Apple-fakturert abonnement.
  2. Velg Abonnement og deretter Endre abonnement.
  3. Velg et abonnement (et annet abonnement enn Premium med Sport).
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Apple.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du motta en e-post fra Apple som bekrefter endringen.

Google Play

Slik fjerner du sportstillegget når du faktureres gjennom Google Play:

1. Åpne Play Store-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet.
    For å si opp på datamaskinen går du til Googles artikkel Si opp et abonnement på Google Play.
  2. Velg profilikonet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg Sport i listen over abonnementer og deretter Si opp abonnement.

Når du har sagt opp, skal du få en e-post fra Google som bekrefter oppsigelsen. Du kan fortsette å strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden (grunnabonnementet ditt påvirkes ikke).

Samsung TV

Slik fjerner du sportstillegget når du faktureres gjennom Samsung:

1. Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din.
    For å si opp på en Samsung TV går du til Samsungs artikkel Si opp abonnementet.
  2. Fra Kjøpshistorikk-menyen velger du Abonnementer.
  3. Finn Sports-abonnementet ditt og velg Si opp.

Når du har sagt opp, skal du få en e-post fra Samsung som bekrefter oppsigelsen. Du kan fortsette å strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden (grunnabonnementet ditt påvirkes ikke).

Internett-, mobil- eller TV-leverandør

For å fjerne sportstillegget logger du inn på nettsiden til leverandøren din. Velg enten kundestøtten eller kontakt leverandøren for å få hjelp.

Feilsøking

Velg meldingen du får, nedenfor:

Du kan ikke foreta endringer i abonnementet på denne enheten

Hvis du ser denne meldingen, betyr det at du må legge til sportstillegget på enheten der du opprettet Max-grunnabonnementet.

Først må du finne ut hvem det er som fakturerer deg for grunnabonnementet:

1. Åpne Max og gjør ett av følgende alternativer:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Bare voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Finn ut hvem grunnabonnementet ditt faktureres gjennom (øverst på skjermen).
  3. Finn ut hvem abonnementet faktureres gjennom nedenfor:
Legg til Sport gjennom {provider name}

Hvis du ser denne meldingen, må du ta kontakt med abonnementsleverandøren (selskapet Max-grunnabonnementet faktureres gjennom) for å legge til sportstillegget til grunnabonnementet ditt.

For å finne ut hvem grunnabonnementet faktureres gjennom går du til Administrer et Max-abonnement.

Ikke tilgjengelig gjennom leverandøren din

Hvis du ser denne meldingen, betyr det at sportstillegget ikke er tilgjengelig gjennom abonnementsleverandøren (selskapet som Max-grunnabonnementet faktureres gjennom). For mer informasjon tar du kontakt med abonnementsleverandøren.

For å finne ut hvem grunnabonnementet faktureres gjennom går du til Administrer et Max-abonnement.