Administrer abonnementstillægget Sport

Når du tilføjer abonnementstillægget Sport (eller Premium med Sport på Apple-enheder), får du plads på forreste række til store livebegivenheder, topkampe og konkurrencer, herunder Roland-Garros og Tour de France 2024. Gå til Tillægget Sport for at få mere at vide.

Du kan tilføje Sport til dit nuværende grundabonnement. Hvis dit nuværende grundabonnement faktureres via Apple, kan du skifte til abonnementet Premium med Sport.

Tillægget Sport er tilgængeligt hos følgende udbydere:

• Max.com
  • Amazon Appstore
  • Apple App Store (vælg abonnementet Premium med Sport)
  • Google Play
  • Samsung TV
  • Vælg internet-, mobil- og tv-udbydere

Abonnementstillægget Sport faktureres månedligt, og prisen varierer afhængigt af land. Få flere oplysninger om sport og priser på max.com/sports.

Hvordan tilføjer jeg tillægget Sport til mit abonnement?

Du kan tilføje tillægget Sport til dit nuværende grundabonnement. Sådan gør du:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Vælg Tillæg til dit abonnement (eller Skift abonnement, hvis dit abonnement faktureres via Apple). Gå til Skift dit Apple-fakturerede abonnement for at få mere at vide.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje tillægget Sport.
    Gå til Fejlsøgning, hvis du får en fejlmeddelelse.
  4. Bekræft ændringen, og tilføj dine betalingsoplysninger.

Hvordan fjerner jeg tillægget Sport?

Trin 1: Find ud af, hvem der fakturerer dig

Find først ud af, hvem der fakturerer dig for tillægget Sport (eller månedsabonnementet Premium med Sport på Apple-enheder):

1. Åbn Max, og gør en af følgende ting:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
  2. Her kan du se, hvem dit grundabonnement og tillægget Sport faktureres gennem. Dit grundabonnement og Sport kan faktureres af forskellige parter.

Hvis du tilføjede tillægget Sport på max.com, fremgår det som WBDSports på dit kontoudtog.

Trin 2: Fjern tillægget Sport

Sådan fjerner du tillægget Sport:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Vælg Fjern tillægget Sport.
    Kan du ikke se muligheden Fjern tillægget Sport? Find ud af, hvem der fakturerer dig for tillægget Sport, og vælg denne partner i afsnittet Tredjepartsfakturering nedenfor.
  3. Følg anvisningerne for at fjerne abonnementstillægget.

Når du fjerner tillægget Sport, kan du fortsætte med at streame sport indtil slutningen af din faktureringsperiode for tillægget (dit grundabonnement bliver ikke påvirket).

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail, der bekræfter ændringen.

Tredjepartsfakturering

Amazon Appstore

Sådan fjerner du tillægget Sport med fakturering via Amazon:

1. Gå til Amazon.com/appstoresubscriptions, og log ind på din Amazon-konto.
  2. Find Sport under Dine abonnementer, og slå automatisk fornyelse fra.

Når du har afmeldt abonnementstillægget, bør du modtage en e-mail fra Amazon, der bekræfter din afmelding. Du kan fortsætte med at streame sport, indtil slutningen af faktureringsperioden for dit abonnementstillæg (dit grundabonnement bliver ikke påvirket).

Læs Amazons artikel Administrer dine abonnementer, hvis du har brug for mere hjælp.

Apple

Sport er indeholdt i abonnementet Premium med Sport. For at fjerne Sport skal du vælge et andet abonnement. Sådan gør du:

1. Åbn Max på din iPhone eller iPad, og vælg din profil.
    Gå til Skift et Apple-faktureret abonnement for at få mere at vide om, hvordan du gør på et Apple TV.
  2. Vælg Abonnement og derefter Skift abonnement.
  3. Vælg et abonnement (et andet end Premium med Sport).
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Apple.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Apple, der bekræfter ændringen.

Google Play

Sådan fjerner du tillægget Sport med fakturering via Google Play:

1. Åbn appen Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
    Gå til Googles artikel Opsig et abonnement i Google Play for at afmelde abonnementet på en computer.
  2. Vælg dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg Sport på din liste over abonnementer, og vælg derefter Afmeld abonnement.

Når du har afmeldt abonnementstillægget, bør du modtage en e-mail fra Google, der bekræfter din afmelding. Du kan fortsætte med at streame sport, indtil slutningen af faktureringsperioden for dit abonnementstillæg (dit grundabonnement bliver ikke påvirket).

Samsung TV

Sådan fjerner du tillægget Sport med fakturering via Samsung:

1. Gå til samsungcheckout.com, og log ind på din Samsung-konto.
    For at afmelde på dit Samsung TV skal du gå til Samsungs artikel Hvordan opsiger jeg et abonnement?.
  2. Vælg Abonnementer i menuen Købshistorik.
  3. Find dit sportsabonnement, og vælg Afmeld.

Når du har afmeldt abonnementstillægget, bør du modtage en e-mail fra Samsung, der bekræfter din afmelding. Du kan fortsætte med at streame sport, indtil slutningen af faktureringsperioden for dit abonnementstillæg (dit grundabonnement bliver ikke påvirket).

Internet-, mobil- eller tv-udbyder

For at fjerne tillægget Sport skal du logge ind på din udbyders hjemmeside og gå til hjælpecenteret eller kontakte udbyderen.

Fejlsøgning

Vælg den besked, du får:

Der kan ikke foretages ændringer i dit abonnement på denne enhed

Hvis du får denne besked, skal du tilføje tillægget Sport på den enhed, hvor du tilmeldte dig dit Max-grundabonnement.

Find først ud af, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement:

1. Åbn Max, og gør en af følgende ting:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Se, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement (øverst på skærmen).
  3. Find så ud af, hvem der fakturerer dig for dit abonnement nedenfor:
  • HBO Europe, s.r.o. eller HBO Nordic AB: Gå til max.com/subscription, log ind (hvis det kræves), og vælg Tillæg til dit abonnement
  • Amazon Appstore: Åbn Max på et/en Amazon Fire-tv eller -tablet, og følg trinnene Tilføj sport ovenfor.
  • Apple: Åbn Max på en iPad, iPhone eller et Apple TV, skift dit grundabonnement til Premium med Sport. Gå til Skift et Apple-faktureret abonnement for at få flere oplysninger.
  • Google Play: Åbn Max på et Android TV, en telefon eller tablet, og følg trinnene Tilføj Sport ovenfor.
  • Samsung TV: Åbn Max på et Samsung TV, og følg trinnene Tilføj Sport ovenfor.
Tilføj Sport via {provider name}

Hvis du får denne besked, skal du kontakte din abonnementsudbyder (den virksomhed, som fakturerer dig for dit Max-grundabonnement) for at tilføje tillægget Sport til dit grundabonnement.

Gå til Administrer et Max-abonnement for at finde ud af, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement.

Ikke tilgængelig hos din udbyder

Hvis du får denne besked, er tillægget Sport ikke tilgængeligt hos din abonnementsudbyder (den virksomhed, som fakturerer dig for dit Max-grundabonnement). Kontakt din abonnementsudbyder for at få flere oplysninger.

Gå til Administrer et Max-abonnement for at finde ud af, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement.