Min liste og Se videre

Alle Max-profiler har et Mine ting-område med Min liste og Se videre.

• Min liste: En liste, som du opretter, med ting, du gerne vil se.
  • Se videre: En automatisk liste over ting, som du ikke færdig med at se.

Min liste

Når du finder noget, du gerne vil se, kan du tilføje det til Min liste. Så kan du hurtigt finde noget, du gerne vil se, på et senere tidspunkt.

Se Min liste

Gør et af følgende:

• Vælg ikonet Mine ting skilt i Max.
  • Find rækken Min liste på skærmen Hjem.

Rul igennem de titler, du har tilføjet, og vælg noget, du gerne vil se. Titlerne står i den rækkefølge, du tilføjede dem i (den seneste titel står først).

Ting, du bør vide

• Hver profil har sin egen Min liste. Hvis der mangler titler, bør du tjekke, hvilken profil der er aktiv.
  • Titler forbliver på Min liste, indtil du fjerner dem, eller de ikke længere er tilgængelige på Max (brug Søg lup til at finde ud af, om en titel er tilgængelig på Max).
Tilføj en titel
  1. Find den titel i Max, du gerne vil tilføje.
  2. Gør et af følgende:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg Menu-ikonet tre lodrette prikker på titlen, og vælg derefter + Tilføj til Min liste.
    • TV-enhed: Tryk, og hold den titel, du gerne vil tilføje.

Du kan også vælge ikonet Tilføj til Min liste plus-symbol på titlens oplysningsskærm.

Hvis du gerne vil se mere end nogle enkelte episoder i en serie, bør du overveje at tilføje serien i stedet for individuelle episoder.

Fjern en titel
  1. Vælg ikonet Mine ting skilt i Max, eller finde rækken Min liste på skærmen Hjem.
  2. Gør et af følgende:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg Menu-ikonet tre lodrette prikker på det element, du gerne vil fjerne, og vælg derefter Fjern.
    • Anden TV-enhed: Tryk, og hold den titel, du gerne vil fjerne, nede i 1 sekund.

Du kan også vælge fluebensikonet flueben (telefon eller tablet) eller Fjern fra Min liste på titlens oplysningsskærm.

Se videre

Se videre indeholder automatisk serier og film, som du ikke har set færdig, såvel som den næste episode i en serie, du ser. På denne måde kan du let vende tilbage til, hvor du slap.

Bemærk Titler fjernes automatisk fra Se videre efter 90 dage.

Se din Se videre-liste

Du skal gøre et af følgende i Max:

• Vælg ikonet Mine ting skilt i Max og derefter Se videre.
  • Find rækken Se videre på skærmen Hjem.

Rul igennem titlerne, og vælg noget, du gerne vil se.

Fjern en titel
  1. Vælg ikonet Mine ting skilt i Max, eller finde rækken Se videre på skærmen Hjem.
  2. Gør et af følgende:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg Menu-ikonet tre lodrette prikker på den genstand, du gerne vil fjerne, og vælg derefter Fjern.
    • Anden TV-enhed: Tryk, og hold på den titel, du gerne vil fjerne, i 1 sekund.