Log ind på Max

Har du allerede en Max-konto (eller HBO Max-konto)? Fantastisk! Sådan logger du ind.

Har du et nyt abonnement?
Hvis du modtager Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, skal du Aktivere dit Max-abonnement, inden du kan begynde at streame.

Vælg den enhed, du bruger:

Sådan logger du ind på Max-appen:

1. Åbn Max, og vælg Log ind.
    Er du allerede logget ind? Vælg din profil (øverst til højre), og Log ud.
  2. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Log ind.
    Har du glemt din adgangskode? Gå til Nulstil din adgangskode.
    Har du et nyt abonnement?
    Hvis du modtager Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, skal du Aktivere dit Max-abonnement, inden du logger ind på Max for første gang.
  3. Vælg, hvem der ser med, så er du klar til at streame.

Bemærk  Dine HBO Max-profiler, afspilningshistorik og indstillinger er tilgængelige i Max.

Har du brug for at skifte imellem konti?  Hvis du vil logge på en anden Max-konto, skal du vælge din profil (øverst til højre) og derefter Log ud. Når du så er logget ud, skal du vælge Log ind.

Fejlsøgning

Beskeden "Indtast en gyldig e-mailadresse eller adgangskode"

Hvis du får denne besked, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Sådan gør du:

1. Vælg Jeg har glemt min adgangskode på loginskærmen.
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
    Din nye adgangskode skal bestå af mindst 10 tegn med højst 4 gentagne tegn i træk.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Beskeden "Kan ikke verificere dit abonnement"

Hvis du modtager denne besked, skal du tjekke statussen for dit Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit abonnement.

Velkommen tilbage-besked. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at din Max-konto har et aktivt Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit Max-abonnement for at få hjælp med dette.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret' på din telefon eller tablet, skal du sørge for, at dato og klokkeslæt på din enhed er korrekte. Gå til Googles artikel Indstil klokkeslæt, dato og tidszone eller enten Apples artikel Rediger datoen og tiden på iPhone eller Rediger datoen og tiden på iPad.

Kan du ikke løse captcha-udfordringen?

Vi beder dig en gang i mellem at løse en gåde for at hjælpe os med at beskytte din konto. Hvis du har problemer med captcha-udfordringen, kan du vælge Genstart for at starte udfordringen forfra.

Du kan også vælge Lydudfordring for at få adgang til din konto på en anden måde.

Sådan logger du ind på din computer:

1. Gå til max.com/login på din computer.
    Er du allerede logget ind? Vælg din profil (øverst til højre) og derefter Log ud.
  2. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Log ind.
    Har du glemt din adgangskode? Gå til Nulstil din adgangskode.
  3. Vælg, hvem der ser med, så er du klar til at streame.

Bemærk  Dine HBO Max-profiler, afspilningshistorik og indstillinger er tilgængelige i Max.

Har du brug for at skifte imellem konti?  Hvis du vil logge på en anden Max-konto, skal du vælge din profil (øverst til højre) og derefter Log ud. Når du så er logget ud, skal du vælge Log ind.

Fejlsøgning

Beskeden "Indtast en gyldig e-mailadresse eller adgangskode"

Hvis du får denne besked, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Sådan gør du:

1. Vælg Jeg har glemt min adgangskode på loginskærmen.
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
    Din nye adgangskode skal bestå af mindst 10 tegn med højst 4 gentagne tegn i træk.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Beskeden "Kan ikke verificere dit abonnement"

Hvis du modtager denne besked, skal du tjekke statussen for dit Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit Max-abonnement for at få hjælp til dette.

Velkommen tilbage-besked. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at din Max-konto har et aktivt Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit Max-abonnement for at få hjælp til dette.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret', skal du sørge for, at din computers dato og klokkeslæt er korrekte. Gå til Microsofts artikel Sådan indstiller du dit klokkeslæt og din tidszone eller Apples artikel Skift indstillinger til dato og tid.

Kan du ikke løse captcha-udfordringen?

Vi beder dig en gang i mellem at løse en gåde for at hjælpe os med at beskytte din konto. Hvis du har problemer med captcha-udfordringen, kan du vælge Genstart for at starte udfordringen forfra.

Du kan også vælge Lydudfordring for at få adgang til din konto på en anden måde.

Sådan logger du ud på din tv-enhed:

1. Installer Max-appen.
  2. Åbn Max, og vælg Log ind.
    Er du allerede logget ind? Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) (nederst til venstre) og derefter Log ud.

Vælg nu en valgmulighed til at logge ind på dit tv:

Scan QR-kode

Scan QR-koden på dit fjernsyn for at logge ind. Sådan gør du:

1. Bliv på skærmen med QR-koden, mens du finder din telefon eller computer.
  2. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      QR-trin til iPhone eller Android.
      -eller-
    • Gå til max.com/signin på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  3. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Log ind.
    Har du glemt din adgangskode? Gå til Nulstil din adgangskode.
  5. Vælg, hvem der ser med, på dit tv, så er du klar til at streame.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Virker koden ikke?

Hvis den 6-cifrede kode ikke virker, kan du prøve nogle af følgende:

• Åbn et privat eller inkognito browservindue, og gå derefter til max.com/signin.
  • Prøv at logge ind på en anden måde (vælg f.eks. Brug din fjernbetjening).
  • Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Indtast koden fra dit TV på max.com/signin på din computer i stedet for din telefon (eller omvendt).
Forbind med Wi-Fi (på visse enheder)

Log ind på dit tv ved hjælp af Max-appen på din telefon eller tablet. Sådan gør du:

1. Åbn Max på din telefon eller tablet, og log ind (om nødvendigt). Lad Max-appen forblive åben og aktiv.
  2. Du skal derefter på dit tv:

3. Vælge Forbind med Wi-Fi (på venstre side) på login-skærmen.
    (Denne valgmulighed er ikke tilgængelig på alle tv-enheder.)
  4. Bliv på skærmen Forbind med Wi-Fi, mens du finder din telefon eller tablet frem.
  5. På din telefon eller tablet skal du nu:

6. Vende tilbage til Max og vælge Tillad, når du bliver spurgt, om dit tv kan logge ind på din Max-konto.
    Du vil blive logget ind på dit tv.
  7. Gå tilbage til dit tv og vælg, hvem der ser med, så er du klar til at streame.
Ingen login-skærm?
  • Sørg for, at du er logget på Max på din mobilenhed.
  • Sørg for, at din mobilenhed og din tv-enhed er forbundet til samme Wi-Fi-netværk.
  • Luk og genåbn Max på din mobilenhed.
  • Prøv at logge ind på en anden måde: Vælg f.eks. Scan en QR-kode eller Brug din fjernbetjening.
Brug din fjernbetjening

Log ind på dit tv med fjernbetjeningen til dit tv. Sådan gør du:

1. Vælg Brug din fjernbetjening på loginskærmen.
  2. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Log ind. Har du glemt din adgangskode? Gå til Nulstil din adgangskode.
    Hvis du har problemer med at indtaste dine oplysninger på dit tv, kan du trykke på Select- eller OK-knappen på din fjernbetjening for at åbne skærmtastaturet.
  3. Vælg, hvem der ser med, så er du klar til at streame.
Har du brug for at skifte konto?

Hvis du vil logge ind på en anden Max-konto, skal du vælge indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) (nederst til venstre) og derefter Log ud.

Bemærk  Dine HBO Max-profiler, afspilningshistorik og indstillinger er tilgængelige i Max.

Fejlsøgning

Beskeden "Indtast en gyldig e-mailadresse eller adgangskode"

Hvis du får denne besked, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Sådan gør du:

1. Gå til max.com/forgot-password.
  2. Indtast e-mailadressen til din Max-konto (eller HBO Max-konto), og vælg Indsend. Har du glemt e-mailadressen til din konto?
  3. Tjek din indbakke for en e-mail til nulstilling af din Max-adgangskode. Denne e-mail bør ankomme inden for nogle få minutter.
  4. Åbn den seneste e-mail til nulstilling af adgangskode, og vælg Nulstil din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Opret adgangskode.
    Din nye adgangskode skal bestå af mindst 10 tegn med højst 4 gentagne tegn i træk.

Log nu ind med e-mailadressen til din konto og din nye adgangskode.

Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?
Hvis du ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden til Max, skal du besøge Adgangskoden kan ikke nulstilles.
Beskeden "Kan ikke verificere dit abonnement"

Hvis du modtager denne besked, skal du tjekke statussen for dit Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit Max-abonnement for at få hjælp til dette.

Velkommen tilbage-besked. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at din Max-konto har et aktivt Max-abonnement. Gå til Løs et problem med dit Max-abonnement for at få hjælp til dette.

Fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret'

Hvis du får fejlen 'Tiden på din enhed er ikke synkroniseret' på din computer, skal du sørge for, at din enheds dato og klokkeslæt er korrekt. Søg på internettet efter 'Ændre enhedens klokkeslæt + din enhed' (f.eks. 'Ændre enhedens klokkeslæt Android TV').

Kan du ikke løse captcha-udfordringen?

Vi beder dig en gang i mellem at løse en gåde for at hjælpe os med at beskytte din konto. Hvis du har problemer med captcha-udfordringen, kan du vælge Genstart for at starte udfordringen forfra.

Du kan også vælge Lydudfordring for at få adgang til din konto på en anden måde.

Har du brug for hjælp, når du er i udlandet? Gå til Kan jeg streame Max, når jeg er i udlandet?

Har du stadig brug for hjælp? Gå til Jeg kan ikke logge ind på Max.