Tilføj eller skift din profilpinkode

Du kan tilføje en 4-cifret pinkode til enhver profil for at forhindre, at medlemmer af din husstand bruger den profil.

Når du tilføjer en profilpinkode, skal den pinkode indtastes for at få adgang til profilen. Profiler, der har en pinkode, har et låseikon lukket hængelås.

Vælg et emne:

Tilføj en profilpinkode

Vælg den enhed, du bruger:

Telefon eller tablet
  1. Vælg din profil i Max og derefter Rediger profiler.
  2. Vælg en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Indsend.
    Gå til Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille din adgangskode.
  5. Indtast en 4-cifret pinkode, og vælg Gem.
  6. Vælg Færdig.

Nu skal du indtaste din 4-cifrede pinkode for at skifte til din profil.

Computer
  1. Vælg din profil på max.com og derefter Rediger profiler.
  2. Vælg en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
    Gå til Har du glemt din adgangskode? for at nulstille din adgangskode.
  5. Indtast en 4-cifret pinkode, og vælg Gem.
  6. Vælg Færdig.

Nu skal du indtaste din 4-cifrede pinkode for at skifte til din profil.

TV-enhed
  1. Vælg din profil i Max.
  2. Vælg ikonet Rediger blyant under en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Tryk Select-knappen eller OK-knappen på din fjernbetjening for at åbne skærmtastaturet.
  5. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
    Gå til Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille din adgangskode.
  6. Indtast en 4-cifret pinkode, og vælg Gem.
  7. Vælg Færdig.

Nu skal du indtaste din 4-cifrede pinkode for at skifte til din profil.

Apple TV: Du kan tilføje en profilpinkode på din telefon, tablet eller computer.

Skift eller fjern en profilpinkode

Vælg den enhed, du bruger:

Telefon eller tablet
  1. Vælg din profil i Max og derefter Rediger profiler.
  2. Vælg en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Indsend.
    Gå til Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille din adgangskode.
  5. På skærmen Administrer profilpinkode:
    • Skift pinkode: Indtast en ny 4-cifret pinkode, og vælg Gem.
    • Fjern pinkode: Vælg Fjern pinkode.
  6. Vælg Færdig.
Computer
  1. Vælg din profil på max.com og derefter Rediger profiler.
  2. Vælg en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
    Gå til Har du glemt din adgangskode? for at nulstille din adgangskode.
  5. På skærmen Administrer profilpinkode:
    • Skift pinkode: Slet den eksisterende pinkode, indtast en ny pinkode, og vælg Gem.
    • Fjern pinkode: Vælg Fjern.
  6. Vælg Færdig.
TV-enhed
  1. Vælg din profil i Max.
  2. Vælg ikonet Rediger blyant under en profil.
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Tryk Select-knappen eller OK-knappen på din fjernbetjening for at åbne skærmtastaturet.
  5. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
    Gå til Jeg har glemt min adgangskode for at nulstille din adgangskode.
  6. På skærmen Administrer profilpinkode:
    • Skift pinkode: Indtast en ny 4-cifret pinkode, og vælg Gem.
    • Fjern pinkode: Vælg Fjern.
  7. Vælg Færdig.

Apple TV: Du kan skifte din profilpinkode på max.com/editprofiles.

Har du glemt din profilpinkode?

Vælg den enhed, du bruger:

Telefon eller tablet
  1. Når du bliver bedt om at indtaste din profilpinkode, skal du vælge Har du glemt din pinkode? Appen åbner et browservindue.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, hvis du bliver bedt om dem, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  3. Vælg en profilpinkode.
  4. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
  5. Slet den eksisterende pinkode, indtast en ny pinkode, og tryk derefter på Gem.
  6. Vælg Færdig.
  7. Luk browservinduet, og vend tilbage til Max.
Computer
  1. Når du bliver bedt om at indtaste din profilpinkode, skal du vælge Har du glemt din pinkode?
  2. Indtast adgangskoden til din konto, og vælg Næste.
    Gå til Har du glemt din adgangskode? for at nulstille din adgangskode.
  3. Slet den eksisterende pinkode, indtast en ny pinkode, og tryk derefter på Gem.
  4. Vælg Færdig.

Når du tilføjer, opdaterer eller fjerner en profilpinkode, sender vi en e-mail til din kontos e-mailadresse.

Forældrekode
Du kan slå børnevenlig udgang til for at forhindre, at dit barn forlader deres børneprofil. Læs Børnesikker udgang og forældrekode for at få yderligere oplysninger.