Legge til eller endre profil-PIN-koden

Du kan legge til en 4-sifret PIN-kode i en hvilken som helst profil for å hindre medlemmer av husstanden i å bruke den profilen.

Når du har lagt til en profil-PIN-kode, må denne PIN-koden angis for å få tilgang til profilen. Profiler med PIN-kode har et lås-ikon lukket hengelås.

Velg et emne:

Legg til en profil-PIN-kode

Velg enheten du bruker:

Telefon eller nettbrett
  1. I Max velger du profilen din og deretter Rediger profiler.
  2. Velg en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Angi kontopassordet ditt og velg Send inn.
    For å tilbakestille passordet, går du til Glemt passordet.
  5. Skriv inn en 4-sifret PIN-kode, og velg Lagre.
  6. Velg Ferdig.

Nå må du oppgi den 4-sifrede PIN-koden for å bytte til profilen din.

Datamaskin
  1. På max.com velger du profilen din og deretter Rediger profiler.
  2. Velg en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Skriv inn passordet for kontoen, og velg Neste.
    Hvis du vil tilbakestille passordet, velger du Glemt passord?
  5. Skriv inn en 4-sifret PIN-kode, og velg Lagre.
  6. Velg Ferdig.

Nå må du oppgi den 4-sifrede PIN-koden for å bytte til profilen din.

TV-enhet
  1. I Max velger du profilen din.
  2. Velg Rediger-ikonet blyant under en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Trykk på Velg- eller OK-knappen på fjernkontrollen for å åpne skjermtastaturet.
  5. Skriv inn kontopassordet, og velg Neste.
    For å tilbakestille passordet ditt, gå til Jeg har glemt passordet mitt.
  6. Skriv inn en 4-sifret PIN-kode, og velg Lagre.
  7. Velg Ferdig.

Nå må du oppgi den 4-sifrede PIN-koden for å bytte til profilen din.

Apple TV: Du kan legge til en profil-PIN-kode på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Endre eller fjerne en profil-PIN-kode

Velg enheten du bruker:

Telefon eller nettbrett
  1. I Max velger du profilen din og deretter Rediger profiler.
  2. Velg en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Angi passordet for kontoen din og velg Send inn.
    For å tilbakestille passordet, går du til Glemt passordet.
  5. På Administrer profil-PIN-kode-skjermbildet:
    • Endre PIN-kode: Skriv inn en ny 4-sifret PIN-kode, og velg Lagre.
    • Fjerne PIN-kode: Velg Fjern PIN-kode.
  6. Velg Ferdig.
Datamaskin
  1. På max.com velger du profilen din og deretter Rediger profiler.
  2. Velg en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Skriv inn passordet for kontoen, og velg Neste.
    Hvis du vil tilbakestille passordet, velger du Glemt passord?
  5. På Administrer profil-PIN-kode-skjermbildet:
    • Endre PIN-kode: Slett den eksisterende PIN-koden, angi en ny PIN-kode og deretter Lagre.
    • Fjerne PIN-kode: Velg Fjern.
  6. Velg Ferdig.
TV-enhet
  1. I Max velger du profilen din.
  2. Velg Rediger-ikonet blyant under en profil.
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Trykk på Velg eller OK-knappen på fjernkontrollen for å åpne skjermtastaturet.
  5. Skriv inn kontopassordet, og velg Neste.
    For å tilbakestille passordet ditt, gå til Jeg har glemt passordet mitt.
  6. På Administrer profil-PIN-kode-skjermbildet:
    • Endre PIN-kode: Skriv inn en ny 4-sifret PIN-kode, og velg Lagre.
    • Fjerne PIN-kode: Velg Fjern.
  7. Velg Ferdig.

Apple TV: Du kan endre profil-PIN-koden på max.com/editprofiles.

Glemt profil-PIN-koden?

Velg enheten du bruker:

Telefon eller nettbrett
  1. Når du blir bedt om profil-PIN-kode, velger du Glemt PIN-kode? Appen åpner et nettleservindu.
  2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet og velger Logg inn. Kan du ikke logge på?
  3. Velg profil-PIN-kode.
  4. Skriv inn kontopassordet, og velg Neste.
  5. Slett den eksisterende PIN-koden, angi en ny PIN-kode og velg deretter Lagre.
  6. Velg Ferdig.
  7. Lukk nettleservinduet og gå tilbake til Max.
Datamaskin
  1. Når du blir bedt om profil-PIN-kode, velger du Glemt PIN-kode?
  2. Skriv inn kontopassordet, og velg Neste.
    Hvis du vil tilbakestille passordet, velger du Glemt passord?
  3. Slett den eksisterende PIN-koden, angi en ny PIN-kode og velg deretter Lagre.
  4. Velg Ferdig.

Når du legger til, oppdaterer eller fjerner en profil-PIN-kode, sender vi en e-post til e-postadressen for kontoen din.

Foreldrekode
Du kan slå på Barnesikker-deaktivering for å hindre barnet i å forlate barneprofilen sin. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Barnesikker-deaktivering og foreldrekode.