Barnesikker deaktivering og foreldrekode på Max

Barnesikker deaktivering er en valgfri innstilling for å hindre barnet i å forlate barneprofilen sin. Når dette alternativet er aktivert, kreves det en 4-sifret foreldrekode for å avslutte barneprofilen og bytte til en annen profil. Kontoen din har kun én foreldrekode.

En profil-PIN-kode er en valgfri innstilling for å hindre andre medlemmer av husstanden i å bruke en profil. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Legg til eller endre profil-PIN-koden.

Velg et emne:

Legge til eller tilbakestille en foreldrekode

Når barnesikker deaktivering er slått på, trenger du en 4-sifret foreldrekode for å avslutte barneprofilen.

Slik legger du til eller tilbakestiller kontoens foreldrekode.

Velg enheten du bruker:

Telefon, nettbrett eller datamaskin
  1. Gå til max.com/ParentCode og logg inn (om nødvendig).
    Trenger du hjelp til å logge på?
  2. Skriv inn en ny 4-sifret foreldrekode, og velg Lagre.

Foreldrekoden gjelder for alle barneprofiler med barnesikker deaktivering slått på.

TV-enhet
  1. I Max velger du profilen din.
  2. Velg Rediger-ikonet blyant under en barneprofil.
  3. Aktivere barnesikker deaktivering.
  4. Opprett foreldrekode (hvis aktuelt) og skriv inn en 4-sifret kode, og deretter Lagre.
  5. Velg Tilbakestill foreldrekode (hvis aktuelt) og skriv inn en 4-sifret kode og deretter Lagre.
  6. Velg Ferdig.

Apple TV: Du kan opprette eller tilbakestille en foreldrekode ved bruk av telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Foreldrekoden gjelder for alle barneprofiler med barnesikker deaktivering slått på.

Slå på barnesikker deaktivering

Velg enheten du bruker:

Telefon, nettbrett eller datamaskin
  1. Hvis kontoen din ikke har en foreldrekode, går du til Legg til eller tilbakestill en foreldrekode.
  2. Gå til max.com/editprofiles og logg inn (om nødvendig).