Beskyt din konto

Her er nogle anbefalinger til at beskytte din Max-konto.

Anbefalinger vedrørende adgangskoder

Din adgangskode skal være:

• Unik til Max. Anvend ikke en adgangskode, som du bruger til andre websider eller apps.
  • Mindst 10 tegn med højst 4 gentagne tegn i træk.

For at beskytte din Max-konto er det en god ide at skifte din adgangskode fra tid til anden.

Har du brug for hjælp med at skifte adgangskoden til din konto? Gå til Skift din e-mailadresse eller adgangskode.

Del ikke dine kontooplysninger

Medlemmer af din husstand kan logge ind på din konto og streame Max på forskellige enheder. Du bør ikke dele e-mailadressen og adgangskoden til din konto med nogen som helst uden for din husstand.

Hvis du tror, at nogen bruger din konto uden din tilladelse, skal du gå til Stop uønsket brug af din konto.

Log ud af enheder, der ikke er i brug.

Gennemgå listen over enheder, der bruger din konto, regelmæssigt og fjern enheder, som du enten ikke bruger eller ikke ejer længere. Gå til Administrer dine enheder for at få mere at vide.

Tjek e-mailadressen til din konto

Sørg for, at din e-mailadresse er korrekt. På den måde sørger du for, at du modtager vigtige e-mails om din konto, såsom den e-mail vi sender, hvis du er nødt til at nulstille din adgangskode.

Har du brug for hjælp med at skifte e-mailadressen til din konto? Gå til Skift din e-mailadresse eller adgangskode.

Videregiv ikke personlige oplysninger

Vi vil aldrig sende dig en e-mail, der beder dig om dine personlige oplysninger såsom adgangskoden til din Max-konto eller betalingsoplysninger. Hvis du modtager en e-mail fra Max, der beder dig om personlige oplysninger, er det højst sandsynligt et phishing-scam.