Navigation i Max-appen

Vil du gerne se noget på Max, men er du ikke sikker på, hvordan du finder det? Max-appen har nemme måder, hvorpå du kan finde det, du leder efter, samt personlige anbefalinger og et sted, hvor du kan gemme det, du gerne vil se.

Tilgængelighed

Du kan navigere Max-appen med skærmlæsere, tastaturgenveje og talekommandoer til Alexa (i udvalgte lande). Læs Tilgængelighed i Max for at få mere at vide.

Startside

Når du åbner Max for første gang, starter du på startsiden. Her finder du populære film og tv-serier såvel som din Se videre-liste, Min liste, fremhævede samlinger samt anbefalinger (Anbefalet til dig).

Øverst på startsiden finder du muligheder for at browse efter serier, film, HBO og meget andet.

For at gå til startsiden:

• TV-enhed: Vælg startsideikonet hus.
  • Computer: Vælg Startside øverst på skærmen.
  • Telefon eller tablet: Vælg startsideikonet hus.

Brows efter brand: Find rækken "Brand-fokus", og vælg så et brand, du godt kan lide (f.eks. HBO, DC, ID).

Brows efter genre: Find rækken "Brows efter genre", og vælg så den genre, du godt kan lide (f.eks. action, komedie, reality).

Brows top 10: For at browse de mest populare nye udgivelser, skal du finde rækkerne Top 10 serier og Top 10 film.

På startsiden kan du se serie- og filmanbefalinger baseret på det, du har tidligere har set. Du kan begynde at se noget fra startskærmen, eller du kan tilføje en serie eller en film til Min liste for at se den senere.

Notifikationer i appen

For at få hjælp til at finde programmer, som du kan lide, kan du vælge klokke-ikonet klokke i øverste højre hjørne (kun på telefoner og tabletter).

Her kan du finde forslag, der er tilpasset til dig personligt. Hvis du finder noget interessant, kan du vælge menuikonet tre lodrette prikker og derefter Tilføj til Min liste eller Mere info (eller også kan du vælge Fjern).

Bemærk Notifikationer i appen er kun tilgængelige for voksenprofiler.

Mine ting

Under Mine ting finder du Min liste og Se videre. Vælg ikonet Mine ting skilt for at se, hvad du har tilføjet til Min liste, og hvilke ting du kan se videre.

Profil

Vælg dit profilikon for at administrere eller skifte profiler.

Vælg din profil på din telefon, tablet eller computer for at finde Indstillinger, Konto og Abonnement (fakturering). Du kan finde Abonnement (fakturering) og Konto under Indstillinger på tv-enheder.

Børneprofiler

Læs Alt om børneprofiler for at lære mere om forældrekontroller og børneoplevelsen.

Søg

Leder du efter en særlig serie eller film? Hvis du ved, hvad du gerne vil se, kan du bruge Søg. Vælg søgeikonet lup, og indtast en af følgende på et hvilket som helst understøttet europæisk sprog:

• navnet på en serie
  • en filmtitel
  • et brand (f.eks. "HBO")
  • en genre (f.eks. "komedie", "europæisk")
  • et søgeord (f.eks. "renovering")
  • en skuespiller eller skuespillerinde
  • en skaber, instruktør eller forfatter
  • en episodetitel

Du vil blive vist de mest relevante eller populære titler, mens du skriver.

Søgeresultater inkluderer kun de serier og film, som den aktive profil kan se.

Indstillinger

Her kan du administrere dine indstillinger, såsom afspilningspræferencer og automatisk afspilning. Læs Indstillinger i Max for at få yderligere oplysninger.