Slik navigerer du rundt i Max-appen

Vil du se noe på Max, men er ikke sikker på hvordan du finner det? Max-appen inneholder enkle metoder for å finne det du leter etter, pluss personlige anbefalinger og et sted å lagre det du vil se.

Tilgjengelighet

Du kan navigere rundt i Max-appen med skjermlesere, hurtigtaster og Alexa-talekommandoer (i utvalgte land). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Tilgjengelighet på Max.

Startskjerm

Når du åpner Max for første gang, er du på startskjermen. Det er her du finner populære filmer og TV-serier, sammen med Fortsett å se-listen, Min liste, utvalgte samlinger og anbefalinger (anbefalt for deg).

Øverst på startskjermen finner du alternativer for å bla etter serier, filmer, HBO og mer.

Slik kommer du til startskjermen:

• TV-enhet: Velg Hjem-ikonet hus.
  • Datamaskin: Velg Hjem øverst på skjermen.
  • Telefon eller nettbrett: Velg Home-ikonet hus.

Bla gjennom etter merke: Finn raden som viser merker, og velg deretter et merke du vil ha (f.eks. HBO, DC, ID).

Bla gjennom etter sjanger: Finn Bla gjennom etter sjanger-raden, og velg deretter sjangeren du vil ha (f.eks. action, komedie, reality).

Bla gjennom Topp 10: For å bla gjennom de mest populære nye utgivelsene, finner du radene Topp 10-serier og Topp 10-filmer.

På startskjermen finner du serie- og filmanbefalinger basert på hva du har sett tidligere. Du kan begynne å se på noe fra startskjermen, eller du kan legge til en serie eller film i Min liste for å se det senere.

Varsler i appen

For hjelp med å finne programmer du kanskje liker, kan du velge bjelleikonet bjelle øverst til høyre (kun telefoner og nettbrett).

Her finner du personlig tilpassede forslag for deg. Hvis du finner noe interessant, velg menyikonet tre vertikale prikker og deretter Legg til i Min liste eller Mer informasjon (eller du kan også velge Fjern).

Merk Varsler i appen er kun tilgjengelige med voksenprofiler.

Mine ting

I Mine ting finner du Min liste og Fortsett å se. Velg Mine ting-ikonet merke for å finne det du har lagt til i Min liste, og hva du kan fortsette å se.

Profil

Velg profilbildet ditt for å administrere eller bytte profil.

Velg profilen din på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen for å finne Innstillinger, Konto og Abonnement (fakturering). På TV-enheter finner du Abonnement (fakturering) og Konto i Innstillinger.

Barneprofiler

Hvis du vil vite mer om foreldrekontroll og barneopplevelsen, kan du gå til Alt om barneprofiler.

Søk

Leter du etter en bestemt serie eller film? Hvis du vet hva du vil se på, kan du bruke Søk. Velg Søk-ikonet forstørrelsesglass og skriv deretter inn ett av følgende på et hvilket som helst europeisk språk som støttes:

• et serienavn
  • en filmtittel
  • et merke (f.eks. «HBO»)
  • en sjanger (f.eks. «komedie», «europeisk»)
  • et søkeord (f.eks. «renovering»)
  • en skuespiller eller skuespillerinne
  • en skaper, regissør eller forfatter
  • en episodetittel

Mens du skriver, finner du de mest relevante eller populære resultatene.

Søkeresultatene inkluderer kun serier og filmer som kan sees av den aktive profilen.

Innstillinger

Her kan du administrere innstillingene dine, for eksempel avspillingsinnstillinger og autoavspilling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Max-innstillinger.