Kretanje kroz Max aplikaciju

Želiš da gledaš nešto na Max, ali ne znaš kako da to pronađeš? Aplikacija Max sadrži jednostavne opcije za pronalaženje onoga što tražiš, kao i personalizovane preporuke i mesta na kojima možeš da sačuvaš ono što želiš da gledaš.

Pristupačnost

Max aplikacijom možeš da upravljaš pomoću čitača ekrana, prečica na tastaturi i Alexa glasovnih komandi (u određenim zemljama). Više informacija potraži u odeljku Pristupačnost na Max.

Početni ekran

Kada prvi put otvoriš Max, nalaziš se na početnom ekranu. Tu ćeš pronaći popularne filmove i TV serije, kao i listu Nastavi da gledaš, spisak Moja lista, izdvojene kolekcije i preporuke (Preporučeno za tebe).

Na vrhu početnog ekrana ćeš pronaći opcije za pregled po serijama, filmovima, usluzi HBO i drugom.

Da pristupiš početnom ekranu:

  • TV uređaj: Izaberi ikonu početne strane kuća.
  • Računar: Na vrhu ekrana izaberi početnu stranu.
  • Telefon ili tablet: Izaberi ikonu početne strane kuća

Pregledaj po brendu: Pronađi red „Istaknuti brend“, a zatim izaberi brend koji želiš (npr. HBO, DC, ID).

Pregledaj po žanru: Pronađi red „Pregledaj po žanru“, a zatim izaberi žanr koji želiš (npr. akcija, komedija, rijaliti program).

Pregledaj 10 najpopularnijih: Da pregledaš najpopularnije nove naslove, pronađi redove „10 najpopularnijih serija“ i „10 najpopularnijih filmova“.

Na početnom ekranu ćeš pronaći preporuke za serije i filmove na osnovu onoga što je ranije gledano. Možeš da počneš da gledaš nešto sa početnog ekrana ili dodaš seriju ili film u Moju listu da gledaš kasnije.

Obaveštenja u aplikaciji

Da pronađeš program koji će ti se možda dopasti, izaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom uglu (samo za telefone i tablete).

Ovde ćeš pronaći personalizovane predloge samo za tebe. Ako pronađeš nešto zanimljivo, izaberi ikonu za Meni tri vertikalne tačke i onda izaberi Dodaj u Moju listu ili Više informacija (možeš da izabereš i opciju Ukloni).

Napomena Obaveštenja u aplikaciji su dostupna samo na Profilima za odrasle.

Moje stvari

U oblasti Moje stvari možeš pronaći Moju listu i Nastavi da gledaš. Izaberi ikonu Moje stvari bedž da pronađeš sadržaje dodate u Moju listu i sadržaje koje možeš da nastaviš da gledaš.

Profil

Izaberi ikonu profila da promeniš profile ili upravljaš njima.

Na telefonu, tabletu ili računaru izaberi svoj profil da pronađeš opcije Podešavanja, Nalog i Pretplata (naplata). Na TV uređajima ćeš pronaći opcije Pretplata (naplata) i Nalog u Podešavanjima.

Dečiji profili

Više informacija o roditeljskom nadzoru i dečijim doživljajima potraži u odeljku Sve o dečijim profilima.

Pretraga

Tražiš određenu seriju ili film? Ako znaš šta želiš da gledaš, možeš da koristiš opciju Pretraži. Odaberi ikonu Pretraži lupa i onda unesi nešto od sledećeg na bilo kojem podržanom evropskom jeziku:

  • naziv serije
  • naslov filma
  • brend (npr. „HBO“)
  • žanr (npr. „komedija“, „evropski“)
  • ključna reč (npr. „obnavljanje“)
  • ime glumca ili glumice
  • ime producenta, režisera ili scenariste
  • naslov epizode

Dok kucaš videćeš najrelevantnije i najpopularnije rezultate.

Rezultati pretrage sadrže samo serije i filmove koji se mogu gledati pomoću aktivnog profila.

Podešavanja

Ovde možeš da upravljaš podešavanjima, kao što su željene opcije za reprodukciju i automatska reprodukcija. Više informacija potraži u odeljku Max podešavanja.