Siirtyminen Max-sovelluksessa

Haluatko katsoa jotain Maxista, mutta et tiedä, miten löydät sen? Voit etsiä helposti etsimäsi sekä saada henkilökohtaisia suosituksia ja katselulistan Max-sovelluksessa.

Käyttöapu

Voit siirtyä Max-sovelluksessa näytönlukuohjelmien, näppäimistön pikanäppäinten ja Alexa-äänikomentojen avulla (tietyissä maissa). Lisätietoja on kohdassa Maxin käyttöapu.

Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö avautuu, kun avaat Maxin ensimmäisen kerran. Aloitusnäytöstä löydät suositut elokuvat ja TV-sarjat sekä Jatka katselua -listan, Oman listan, suositut kokoelmat ja suositukset (Sinulle suositeltua).

Voit selata aloitusnäytön yläreunassa vaihtoehtoja sarjojen, elokuvien, HBO:n jne. mukaan.

Aloitusnäyttöön siirtyminen:

• Televisio: Valitse Koti-kuvake talo.
  • Tietokone: Valitse näytön yläreunasta Koti.
  • Puhelin tai tabletti: Valitse Koti-kuvake talo.

Selaa brändin mukaan: Etsi Brand Spotlight -rivi ja valitse sitten haluamasi brändi (esim. HBO, DC, ID).

Selaa genren mukaan: Etsi Selaa genren mukaan -rivi ja valitse sitten haluamasi genre (esim. Toiminta, Komedia, Reality).

Selaa Top 10: Voit selata suosituimpia uusia julkaisuja etsimällä 10 parasta sarjaa- ja 10 parasta elokuvaa -rivit.

Aloitusnäytössä näet katseluhistoriaasi perustuvia sarja- ja elokuvasuosituksia. Voit aloittaa sisällön katsomisen aloitusnäytöstä tai lisätä ohjelman tai elokuvan Omalle listalle katsottavaksi myöhemmin.

Sovelluksen ilmoitukset

Voit etsiä mieleisiäsi ohjelmia valitsemalla oikeassa yläkulmassa näkyvän kellokuvakkeen soittokello (vain puhelimissa ja tableteissa).

Täältä löydät juuri sinulle räätälöityjä ehdotuksia. Jos löydät jotain mielenkiintoista, valitse valikkokuvake kolme pystysuuntaista pistettä ja sitten Lisää Omalle listalle tai Lisätietoja (tai voit myös valita Poista).

Huomautus Sovellusilmoitukset ovat käytettävissä vain aikuisten profiileissa.

Omat jutut

Omat jutut -osiossa on Oma lista ja Jatka katselua -lista. Valitse Omat jutut -kuvake merkki, niin voit tarkastella Oman listan ja Jatka katselua -listan sisältöä.

Profiili

Valitse profiilikuvake, jos haluat hallita tai vaihtaa profiileja.

Valitse puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi profiilisi ja etsi Asetukset, Tili ja Tilaus (laskutus). Televisiolla Tilaus (laskutus) ja Tili löytyvät kohdasta Asetukset.

Lasten profiilit

Lisätietoja lapsilukosta ja lasten käyttökokemuksesta on kohdassa Lisätietoja lasten profiileista.

Haku

Etsitkö tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa? Voit etsiä sen haun avulla. Valitse Haku-kuvake suurennuslasi ja kirjoita sitten jokin seuraavista jollakin tuetulla eurooppalaisella kielellä:

• sarjan nimi
  • elokuvan nimi
  • brändi (esim. "HBO")
  • genre (esim. "komedia", "eurooppalainen")
  • avainsana (esim. "remontti")
  • näyttelijä
  • luoja, ohjaaja tai käsikirjoittaja
  • jakson nimi

Kirjoittaessasi löydät osuvimmat tai suosituimmat tulokset.

Hakutulokset sisältävät vain sarjat ja elokuvat, joita voi katsoa aktiivisella profiililla.

Asetukset

Täällä voit hallita asetuksia, kuten toistoasetuksia ja automaattista toistoa. Lisätietoja on kohdassa Max-asetukset.