Tilisi suojaaminen

Näiden suositusten avulla voit suojata Max-tilisi.

Salasanasuositukset

Salasanan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

• Käytössä ainoastaan Max-tilillä. Älä käytä salasanaa, jota käytät muilla verkkosivustoilla tai sovelluksissa.
  • Vähintään 10 merkkiä ja peräkkäin saa olla enintään 4 samaa merkkiä.

Salasana kannattaa vaihtaa säännöllisesti, jotta Max-tilisi pysyy suojattuna.

Tarvitsetko apua tilisi salasanan vaihtamisessa? Siirry kohtaan Sähköpostiosoitteen tai salasanan vaihtaminen.

Älä jaa tilitietojasi

Kotitaloutesi jäsenet voivat kirjautua tilillesi ja suoratoistaa Maxin sisältöä eri laitteilla. Tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa ei saa jakaa kenellekään kotitaloutesi ulkopuoliselle.

Jos uskot, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, katso lisätietoja kohdasta Tilisi ei-toivotun käytön lopettaminen.

Kirjaudu ulos käyttämättömistä laitteista

Tarkista säännöllisesti luettelo tiliäsi käyttävistä laitteista ja poista laitteet, joita et enää käytä tai omista. Lisätietoja on kohdassa Laitteiden hallinta.

Tarkista tilisi sähköpostiosoite

Varmista, että tilisi sähköpostiosoite on oikein, jotta saat tärkeät tiliäsi koskevat sähköpostiviestit, kuten salasanan nollaussähköpostin.

Tarvitsetko apua tilisi sähköpostin vaihtamisessa? Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiosoitteen tai salasanan vaihtaminen.

Älä anna henkilökohtaisia tietoja

Emme koskaan pyydä sinulta sähköpostilla henkilökohtaisia tietojasi, kuten Max-tilisi salasanaa tai maksutietoja. Jos saat Maxilta sähköpostilla pyynnön toimittaa henkilökohtaisia tietoja, kyseessä on todennäköisesti tietojenkalasteluhuijaus.