Stop uønsket brug af din konto

Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din Max-konto uden din tilladelse, anbefaler vi, at du skifter din adgangskode. Dette vil logge alle enheder ud af din konto.

For at se en liste over de enheder, der har adgang til din konto, skal du gå til Administrer dine enheder.

Skift din adgangskode

For at skifte adgangskoden til din Max-konto:

1. Log ind på Max på din telefon, tablet eller computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil og derefter Konto.
  3. Vælg ikonet Rediger blyant ved siden af Adgangskode.
  4. Indtast din aktuelle adgangskode.
    Hvis du ikke kender din adgangskode, kan du i stedet nulstille din adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg Gem.

Din adgangskode opdateres, og alle enheder logges ud af din konto. Nu kan du logge ind på Max med din nye adgangskode.

"Vi kunne ikke opdatere din adgangskode"-besked

Hvis du modtager denne besked, betyder det, at den adgangskode, du indtastede, ikke passer med den vi har til din konto. Du kan prøve følgende for at løse dette problem:

• Indtast din nuværende adgangskode igen (vælg øjeikonet for at få vist din adgangskode, mens du indtaster den).
  • Nulstil din adgangskode. For at gøre dette skal du gå til max.com/forgot-password og indtaste e-mailadressen til din konto.
    Har du brug for hjælp? Gå til Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.

For at få tips til at beskytte din konto, skal du gå til Beskyt din konto.