Privatliv i Max

Dit privatliv er vigtigt for os. Vi har samlet nogle ofte stillede spørgsmål og svar, der bør være behjælpelige.

Privatlivspolitik

Max' privatlivspolitik angiver de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi anvender dem, og hvor og hvordan vi deler dem. Vores privatlivspolitik kan findes på: max.com/privacy.

Vors privatlivspolitik for børn kan findes på: max.com/privacy/children.

Administrer cookiepræferencer

Du kan administrere dine privatlivsindstillinger og dataindsamlingspræferencer i Indstillinger. Sådan gør du:

• Vælg din profil i Max og derefter Privatlivs- og juridiske oplysninger, og vælg så Administrer cookiepræferencer.

E-mailpræferencer og notifikationer

Vi kan med jævne mellemrum sende dig e-mails med serie- og filmanbefalinger, produktopdateringer og særtilbud. Hvis du ikke ønsker at modtage disse mails, kan du slå E-mailmarkedsføring fra Max og tilknyttede selskaber i Indstillinger. Gå til Indstillinger i Max for at få yderligere oplysninger.

Du vil stadig modtage servicemails i din konto (såsom når du skifter din adgangskode eller logger ind på en ny enhed).

App-notifikationer: Du kan opleve pop-op-notifikationer på din telefon eller tablet om nye Max-serier og -film, såvel som andre forslag eller meddelelser. Du kan slå app-notifikationer fra i App-indstillinger på din telefon eller tablet.

Notifikationer i appen: Du kan få personligt tilpassede forslag i Max-mobilappen. For at gennemgå forslagene skal du vælge klokkeikonet klokke i Max' øverste højre hjørne (kun telefoner og tabletter). Notifikationer i appen er kun tilgængelige for voksenprofiler.

Anmodninger om individuelle rettigheder

For at indsende en privatlivsanmodning for de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, skal du udfylde formularen for anmodning om individuelle rettigheder og vælg Indsigt eller Sletning som anmodningstypen.

Bemærk Du bliver nødt til at afmelde dit abonnement, inden du indsender en sletningsanmodning.

Læs afsnittet Anmodning om individuelle rettigheder i vores privatlivspolitik for at få yderligere oplysninger om dette.

Hvis du har andre privatlivsanmodninger, bedes du kontakte vores privatlivsadresse: wbdprivacy.com.