Sports-lisäpalvelun hallinta

Kun tilaat Sports-lisäpalvelun (tai Apple-laitteilla Premium & Sports -tilauksen), pääset eturivin paikoilta katsomaan arvostettuja livetapahtumia, liigaurheilua sekä turnauksia, kuten vuoden 2024 Ranskan avoimia ja Tour de Francea. Lue lisää täältä: Sports-lisäpalvelu.

Lisäpalvelun voi liittää olemassa olevaan perustilaukseen. Jos nykyinen perustilaus laskutetaan Applen kautta, voit vaihtaa Premium & Sports -tilaukseen.

Sports-lisäpalvelun voi hankkia näiltä palveluntarjoajilta:

• Max.com
  • Amazon Appstore
  • Apple App Store (valitse Premium & Sports -perustilaus)
  • Google Play
  • Samsung TV
  • tietyt internet-, mobiili- ja TV-palveluntarjoajat.

Sports-lisäpalvelu laskutetaan kuukausittain, ja hinnat vaihtelevat maittain. Lue lisää Sportsista ja hinnoista osoitteesta max.com/sports.

Miten Sports lisätään tilaukseen?

Sports-lisäpalvelun voi liittää olemassa olevaan perustilaukseen näin:

1. Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Valitse Tilaa lisäpalveluja (tai Muuta tilausta, jos laskuttajana on Apple). Lisätietoja on täällä: Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen.
  3. Lisää Sports tilaukseen näytön ohjeiden mukaisesti.
    Jos näet virheilmoituksen, siirry Vianmääritys-kohtaan.
  4. Vahvista muutos ja lisää maksutiedot.

Miten Sportsin voi poistaa?

Vaihe 1: Selvitä tilauksen laskuttaja

Tarkista aluksi, mikä yritys Sports-lisäpalvelun laskuttaa (tai Apple-laitteilla Premium & Sports -kuukausitilauksen):

1. Avaa Max ja tee näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
  2. Tarkista perustilauksen ja Sports-lisäpalvelun laskuttaja. Niillä voi olla myös eri laskuttaja.

Jos olet tilannut Sports-lisäpalvelun max.comista, tiliotteella näkyy WBDSports.

Vaihe 2: Poista Sports

Sports poistetaan näin:

1. Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Valitse Poista Sports.
    Eikö Poista Sports -kohtaa näy? Tarkista lisäpalvelun laskuttaja ja valitse kyseinen yritys alta kohdasta Laskutus kolmannen osapuolen kautta.
  3. Poista lisäpalvelu näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun Sports-lisäpalvelu poistetaan, urheilun katselua voi jatkaa lisäpalvelun laskutuskauden loppuun asti. Perustilaukseen lisäpalvelun poistaminen ei vaikuta.

Kun tilaus on päivitetty, saat sähköpostilla vahvistuksen muutoksesta.

Laskutus kolmannen osapuolen kautta

Amazon Appstore

Näin voit poistaa Amazonin kautta laskutettavan Sports-lisäpalvelun:

1. Siirry osoitteeseen amazon.com/appstoresubscriptions ja kirjaudu sisään Amazon-tilille.
  2. Etsi Your Subscriptions (Tilaukset) -osiosta Sports ja poista automaattinen uusiminen käytöstä.

Lisäpalvelutilauksen peruuttamisen jälkeen saat Amazonilta vahvistuksen asiasta. Urheilun katselua voi jatkaa lisäpalvelun laskutuskauden loppuun asti. Perustilaukseen lisäpalvelun peruuttaminen ei vaikuta.

Lisätietoja saat Amazonin artikkelista Manage your subscriptions (Tilausten hallinta).

Apple

Sports kuuluu Premium & Sports -perustilaukseen. Jos haluat poistaa lisäpalvelun, valitse toinen tilaus. Tee näin:

1. Avaa Max iPhonella tai iPadissa ja valitse profiili.
    Apple TV -ohjeet: Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen.
  2. Valitse Tilaus ja sitten Muuta tilausta.
  3. Valitse tilaus (jokin muu kuin Premium & Sports).
  4. Muuta tilausta näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun tilaus on päivitetty, saat Applelta sähköpostilla vahvistuksen muutoksesta.

Google Play

Näin voit poistaa Google Playn kautta laskutettavan Sports-lisäpalvelun:

1. Avaa Android-puhelimella tai -tabletilla Play Kauppa -sovellus.
    Jos haluat peruuttaa tilauksen tietokoneella, katso lisätietoja Googlen artikkelista Tilauksen peruuttaminen Google Playssa.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilausluettelosta Sports ja sitten Peruuta tilaus.

Lisäpalvelutilauksen peruuttamisen jälkeen saat Googlelta vahvistuksen asiasta. Urheilun katselua voi jatkaa lisäpalvelun laskutuskauden loppuun asti. Perustilaukseen lisäpalvelun poistaminen ei vaikuta.

Samsung TV

Näin voit poistaa Samsungin kautta laskutettavan Sports-lisäpalvelun:

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilille.
    Jos haluat peruuttaa tilauksen Samsung TV:ssä, katso lisätietoja Samsungin artikkelista Miten voin peruuttaa tilauksen?
  2. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset.
  3. Etsi Sports-tilaus ja valitse Peruuta tilaus.

Lisäpalvelutilauksen peruuttamisen jälkeen saat Samsungilta vahvistuksen asiasta. Urheilun katselua voi jatkaa lisäpalvelun laskutuskauden loppuun asti. Perustilaukseen lisäpalvelun peruuttaminen ei vaikuta.

Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoaja

Poista Sports-lisäpalvelu näin: kirjaudu sisään palveluntarjoajan verkkosivustolle, siirry heidän ohjekeskukseensa tai ota heihin yhteyttä.

Vianmääritys

Valitse alta saamasi virheilmoitus:

Tilausta ei voi muuttaa tällä laitteella

Jos näet tämän ilmoituksen, Sports-lisäpalvelu pitää tilata laitteella, jolla aloitit Max-perustilauksen.

Selvitä ensin perustilauksen laskuttaja:

1. Avaa Max ja tee näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Tarkista perustilauksen laskuttaja oikeasta yläreunasta.
  3. Tarkista seuraavaksi alta tilauksen laskuttaja:
Sports-lisäpalvelun tilaaminen – {provider name}

Jos näet kyseisen ilmoituksen, voit liittää Sports-lisäpalvelun perustilaukseen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan eli yritykseen, jonka kautta Max-perustilaus laskutetaan.

Voit tarkistaa perustilauksen laskuttajan kohdasta Max-tilauksen hallinta.

Ei saatavilla tältä palveluntarjoajalta

Jos näet tämän virheilmoituksen, et voi tilata Sports-lisäpalvelua palveluntarjoajaltasi eli yritykseltä, jonka kautta Max-perustilaus laskutetaan. Lisätietoja saat heiltä.

Voit tarkistaa perustilauksen laskuttajan kohdasta Max-tilauksen hallinta.