Maxin uudelleentilaaminen

Jos olet tilannut Maxin tai HBO Maxin aiemmin, voit tilata Maxin olemassa olevalla tililläsi (näin voit palauttaa profiilit, Oman listan ja katseluhistorian).

Uudelleentilaaminen

Voit tilata Maxin uudelleen näin:

Max.com

Voit tehdä tilauksen uudelleen verkossa seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen max.com ja kirjaudu sisään Max- tai HBO Max -tilille. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Aloita katselu (jos käytettävissä).
  3. Valitse Tervetuloa takaisin -ruudussa Tilaa nyt.
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka.
  5. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
  6. Valitse Aloita katselu, niin olet valmis aloittamaan suoratoiston.

Nyt voit kirjautua sisään ja katsoa Maxin sisältöä kaikilla tuetuilla laitteilla.

Max-sovellus

Voit tehdä tilauksen uudelleen sovelluskaupan (esim. Applen tai Googlen) kautta seuraavasti:

1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- tai HBO Max- tilille. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutuskausi.
  4. Tee tilaus sovelluskaupan kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita katselu, niin olet valmis aloittamaan suoratoiston.

Nyt voit kirjautua sisään ja katsoa Maxin sisältöä kaikilla tuetuilla laitteilla.

Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoaja

Voit tehdä tilauksen uudelleen palveluntarjoajan kautta seuraavasti:

Vaihe 1: Tee tilaus

Ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja tilaa Max tai HBO.

Luettelo internet-, matkapuhelin- ja TV-palveluntarjoajista löytyy täältä: Max-palveluntarjoajat.

Vaihe 2: Aktivoi Max-tilaus

Kun olet tilannut Maxin, aktivoi Max-tilauksesi, niin voit aloittaa Maxin katselun.

Huomautus
Tilauksissa on eroja palveluntarjoajien välillä. Lisätietoja on kohdassa Mitkä palveluntarjoajat tarjoavat tilauksia?.

Vianmääritys

Eikö suoratoisto onnistu tilauksen jatkamisen jälkeen?

Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään näin:

1. Tee näin Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiilisi ja sitten Kirjaudu ulos.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Kirjaudu ulos.
  2. Kirjaudu sisään Maxiin ja yritä katsoa ohjelmaa.

Jos tämä ei auta, katso lisätietoja kohdasta Max-tilausongelman korjaaminen.