Abonner på Max igen

Hvis du tidligere har haft et abonnement på Max eller HBO Max, kan du tilmelde dig Max ved at bruge din eksisterende konto (så beholder du dine profiler, Min liste og afspilningshistorik).

Sådan kan du abonnere igen

Her er nogle måder, du kan abonnere på Max igen:

Max.com

Sådan abonnerer du igen på internettet:

1. Gå til max.com, og log ind med din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Begynd at streame (hvis tilgængelig).
  3. Vælg Tilmeld dig nu på skærmen "Velkommen tilbage".
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Tilføj din betalingsmetode, og påbegynd dit abonnement.
  6. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at streame.

Du kan nu logge ind og streame Max på alle dine foretrukne enheder.

Max-appen

Sådan abonnerer du igen via en appbutik (f.eks. Apple eller Google):

1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at abonnere via appbutikken.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at streame.

Du kan nu logge ind og streame Max på alle understøttede enheder.

Internet-, mobil- eller TV-udbyder

Sådan abonnerer du igen via en udbyder:

Trin 1: Abonnér

Kontakt en udbyder, og abonner på Max eller HBO.

Hvis du gerne vil have en liste over internet-, mobil- og tv-udbydere, skal du gå til max.com/provider. Hvis du gerne vil have en liste over internet-, mobil- og tv-udbydere, skal du gå til Max-udbydere.

Trin 2: Aktivér dit Max-abonnement

Når du har tilmeldt dig Max, kan du aktivere dit Max-abonnement og begynde at streame Max.

Bemærk
Udbydere kan have forskellige abonnementer. Gå til Hvilke udbydere tilbyder abonnementer for at få yderligere oplysninger.

Fejlsøgning

Kan du ikke streame, efter du har tilmeldt dig igen?

Prøv at logge ud og derefter logge ind igen. Sådan gør du:

1. Gør et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil, og vælg derefter Log ud.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Log ud.
  2. Log ind på Max, og prøv at se noget.

Hvis dette ikke hjælper, gå til Løs et problem med dit Max-abonnement.