Har jeg allerede tilgang til Max?

Før du registrerer deg for Max, kan det hende du allerede har tilgang.

Har du noe av det følgende?

HBO med TV-pakken din

Hvis du får HBO med kabel- eller satellitt-TV-pakken din, kan det hende du har tilgang til Max. Kontakt leverandøren din for å finne ut om HBO-abonnementet ditt inkluderer tilgang til Max.

Hvis HBO-abonnementet ditt inkluderer tilgang til Max, må du aktivere Max-abonnementet ditt før du logger inn på Max første gang.

HBO Max-abonnement

HBO Max-abonnenter med et aktivt abonnement har tilgang til Max.

For å begynne å strømme, installer Max-appen og logg inn med e-postadressen og passordet ditt for HBO Max. Hvis du vil ha mer informasjon, går du til HBO Max er nå Max.

Hvis du abonnerte på HBO Max tidligere, kan du abonnere på Max ved å bruke din eksisterende HBO Max-konto (på denne måten får du profilene dine, Min liste og seerloggen). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Abonner på nytt på Max.