Sähköpostiosoitteen, salasanan tai nimen vaihtaminen

Kirjoititko sähköpostiosoitteen väärin tai etkö pääse käyttämään sähköpostia?
Jos kirjoitit sähköpostiosoitteen väärin tiliä luodessasi tai sinulla ei ole enää pääsyä sähköpostiisi, ota meihin yhteyttä.

Voit vaihtaa Max-tilisi tietoja (sähköpostiosoitteen, salasanan ja nimen) puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Mitä haluat vaihtaa?

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen
  1. Kirjaudu sisään Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Eikö kirjautuminen onnistu?
  2. Valitse profiilisi ja sitten Tili.
  3. Valitse sähköpostiosoitteen vieressä oleva Muokkaa-kuvake pencil.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja valitse Tallenna. Lähetämme sähköpostia nykyiseen sähköpostiosoitteeseesi.
    Eikö sinulla ole pääsyä nykyiseen sähköpostiosoitteeseesi? Jos sinulla ei ole pääsyä nykyiseen sähköpostiosoitteeseesi, ota meihin yhteyttä.
  5. Etsi saapuneista viesteistä Maxilta tullut sähköposti (aihe: Vahvista sähköpostiosoitteen vaihtaminen). Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa. Etkö saanut viestiä?
  6. Avaa tämä sähköposti ja valitse Vahvista muutos.

Sähköpostiosoitteesi on päivitetty (kirjaudu sisään kaikilla laitteilla uudella sähköpostiosoitteella).

Salasanan vaihtaminen
  1. Kirjaudu sisään Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Eikö kirjautuminen onnistu?
  2. Valitse profiilisi ja sitten Tili.
  3. Valitse salasanan vieressä oleva Muokkaa-kuvake pencil.
  4. Kirjoita nykyinen salasanasi. Eikö salasanan päivitys onnistu?
    Jos et tiedä salasanaa, voit nollata sen.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse Tallenna.

Salasana on päivitetty ja tililtä on kirjauduttu ulos kaikilla laitteilla. Kirjaudu nyt sisään Max-tilille uudella salasanallasi.

Nimen vaihtaminen
  1. Kirjaudu sisään Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Eikö kirjautuminen onnistu?
  2. Valitse profiilisi ja sitten Tili.
  3. Valitse nimen vieressä oleva Muokkaa-kuvake pencil.
  4. Kirjoita uusi etu- ja sukunimi ja valitse Tallenna.

Vianmääritys

Salasanaa ei voitu päivittää -viesti

Jos saat tämän viestin, kirjoittamasi salasana ei vastaa tilin salasanaa. Ratkaise ongelma näin:

• Kirjoita nykyinen salasanasi uudelleen (silmäkuvakkeesta salasanan näkee samalla kun sitä kirjoittaa).
  • Nollaa salasanasi osoitteessa max.com/forgot-password ja kirjoita tilisi sähköpostiosoite.
    Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Salasanan nollaus ei onnistu.
Etkö saanut sähköpostia?

Jos et saanut vahvistussähköpostia osoitteesta max@service.max.com, kokeile seuraavia vinkkejä:

• Etsi kaikista saapuneista viesteistä (myös mainos- ja roskapostikansioista) sähköpostia, jonka aiheena on Vahvista sähköpostiosoitteen muutos.
  • Kokeile vaihtaa sähköpostiosoite uudelleen eri sähköpostiosoitteella. Uuden tilisi sähköpostiosoitetta ei voi yhdistää toiseen Max-tiliin (tai HBO Max -tiliin).

Jos tarvitset vielä apua, ota meihin yhteyttä.