Max-abonnementer: Premium, Standard og Basis med reklamer

Du kan abonnere på Max via mange udbydere. Nogle udbydere tilbyder abonnementer med månedlig eller årlig fakturering.

Abonnementspriser varierer fra land til land. Gå til max.com for at få mere at vide om priser.

Her er Max-abonnementerne:

• Basis med reklamer
  • Standard
  • Premium
  • Premium og sport (når det købes via Apple)

Sportsudvidelse: Se udvalgte sportsgrene ved at tilføje sportsudvidelsen til dit basisabonnement (tilgængelig via Apples Premium og sport-abonnement). Prisen og tilgængeligheden varierer afhængigt af abonnementsudbyderen. Gå til sportsudvidelse.

Faktureres du via Apple? Skift dit abonnement til Premium og sport for at tilføje sport.

OSS om Max-abonnementer

Hvad er inkluderet i hvert abonnement?

Alle Max-abonnementer er tilgængelige på alle understøttede enheder. Her er, hvad der er inkluderet:

Basis med reklamer

• Stream på 2 enheder samtidig
  • Fuld HD 1080p-opløsning
  • Fuld dækning af De Olympiske Lege i Paris i 2024

Standard

• Stream på 2 enheder samtidig
  • Fuld HD 1080p-opløsning
  • Op til 30 offline-downloads
  • Fuld dækning af De Olympiske Lege i Paris i 2024

Premium

• Stream på 4 enheder samtidig
  • Stream i 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision og HDR 10 på udvalgte titler
  • Op til 100 offline-downloads (begrænsninger gælder)
  • Fuld dækning af De Olympiske Lege i Paris i 2024

Premium og sport (når det købes via Apple)

• Stream Eurosport 1 og Eurosport 2
  • Stream på 4 enheder samtidig
  • Stream i 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision og HDR 10 på udvalgte titler
  • Op til 100 offline-downloads (begrænsninger gælder)

Kanaler og liveindhold indeholder reklamer i alle abonnementer. Ikke alt indhold er tilgængeligt med Basis med reklamer. On demand-indhold kan indeholde sponsorater.

Tilføj sport til dit abonnement

Du kan tilføje Sportsudvidelsen til ethvert basisabonnement. Gå til Sportsudvidelse for at få at vide, hvordan sport tilføjes til dit basisabonnement.

Hvilke udbydere tilbyder abonnementer?

Disse udbydere tilbyder abonnementer:

• Max.com
  • Amazon Appstore (i udvalgte lande)
  • Amazon Prime Video Channels (i udvalgte lande)
  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung
Hvilket basisabonnement har jeg?

Sådan finder du ud af, hvilket abonnement du har:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement. (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her finder du dit aktuelle basisabonnement og din faktureringsperiode.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvordan skifter jeg mellem abonnementer?

Du kan muligvis skifte dit abonnement, afhængigt af din udbyder. Sådan gør du:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement. (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Noter dig, hvem dit abonnement faktureres igennem, og find dem nedenfor:
Hvordan får eller fjerner jeg sportsudvidelsen?

For at finde ud af, hvordan du tilføjer eller fjerner sportsudvidelsen, skal du gå til Administrer sportsudvidelse.

Faktureres du via Apple? Hvis dit abonnement faktureres via Apple, kan du tilføje sport ved at skifte dit abonnement til Premium og sport. Gå til Skift et abonnement, der faktureres via Apple for at få yderligere oplysninger.