Kan jeg få en refundering?

Faktureringsudbydere har forskellige refunderingspolitikker. Din faktureringsudbyder er den, du betaler for din Max-basisabonnement eller din udvidelse.

Først skal du finde ud af, hvem du betaler dit Max-basisabonnement eller din udvidelse igennem:

1. Gør et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se, hvem dit basisabonnement og din eventuelle udvidelse faktureres igennem:
    • Amazon Appstore (i udvalgte lande): Kontakt Amazon, og spørg om deres refunderingspolitik.
    • Apple: Gå til Apples artikel Anmodning om refundering.
    • Google Play: Gå til Googles artikel Få flere oplysninger om refusioner.
    • Samsung: Kontakt os om eventuelle refunderingsanmodninger.
    • HBO Nordic AB: Hvis du har et årligt abonnement, så betaler du for de første 12 måneder forud. Dit abonnement fornys automatisk efter de første 12 måneder, hvorefter du vil blive opkrævet betaling på månedsbasis. Du kan opsige dit årlige abonnement med virkning fra enhver tid efter de første 6 måneder. Hvis du opsiger abonnementet inden for det første år, vil du modtage en forholdsmæssig refundering for de sidste 6 måneder af pågældende år.
      Hvis du abonnerer på månedsbasis, kan du også opsige dit abonnement til enhver tid ved at slå "Automatisk fornyelse" fra i din konto. Dit abonnement vil opsiges ved slutningen af den pågældende måned.
      Hvis du oplever en uventet opkrævning, eller du har bekymringer om fakturering, bedes du kontakte ops for at få hjælp.
    • Anden udbyder: Kontakt din faktureringsudbyder, og spørg dem om deres refunderingspolitik.

Hvis du vil finde ud af, hvem din faktureringsudbyder er, kan du tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvad hvis opkrævningen ikke er, som jeg forventede?

Hvis din opkrævning ikke er, som du forventede, er her nogle mulige årsager:

• Du kan muligvis have et andet abonnement eller en anden faktureringsperiode end den, du troede. Hvilket abonnement har jeg?
  • Din kampagne- eller rabatperiode kan være udløbet, og du er blevet opkrævet den på det tidspunkt gældende abonnementspris.
  • Du kan have sportsudvidelsen, som kan blive faktureret separat fra dit basisabonnement.
  • Der kan være afgifter inkluderet i dit abonnementsgebyr i det land, hvor du startede dit abonnement.

Hvis ingen af disse årsager gør sig gældende, og dit abonnement faktureres direkte gennem Max (HBO Nordic AB), bedes du kontakte os (i stedet for din betalingstjeneste) for at få hjælp. Hvis du faktureres gennem en anden virksomhed, skal du gå til Uventet abonnementsgebyr eller kontakte dem for at få hjælp.