Indløs en Max-kampagnekode

Du kan indløse din Max-kampagnekode på webstedet max.com. Se kampagneoplysningerne for at finde ud af, om kampagnekoden kan indløses på nye og eksisterende kontoer.

Sådan indløser du en kampagnekode:

Nye og tilbagevendende abonnenter
  1. Gå ind på max.com/redeem på din telefon eller computer.
  2. Indtast din kampagnekode, og tryk på Anvend.
    Gå til fejlsøgning for at få hjælp.
  3. Gennemgå kampagneoplysningerne, og vælg Accepter og fortsæt. Hvis du har brug for at indtaste en anden kode, skal du vælge Prøv en ny kode.
  4. Gør et af følgende:
    • Har du en konto? Vælg Log ind (øverst til højre), og log ind på din konto. Få hjælp til at logge ind.
    • Har du ikke en konto? Tilføj dine oplysninger, og vælg Opret konto.
  5. Tilføj dine betalingsoplysninger (hvis det kræves).
  6. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Du kan nu logge ind og streame på alle dine foretrukne enheder.

Bemærk Medmindre andet er angivet i tilbuddet, fortsætter dit abonnement automatisk efter din kampagneperiode til den daværende pris (plus gældende afgifter), indtil du opsiger det.

Aktuelle abonnenter

Hvis dit Max-abonnement faktureres gennem os (Hvem fakturerer mig?), kan du indløse en kampagnekode på max.com. Sådan gør du:

1. Gå til max.com/subscription og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Indløs en kode.
    (Denne mulighed er kun tilgængelig, hvis dit abonnement faktureres gennem os.)
  3. Indtast koden, og tryk på Anvend.

Når du har indløst kampagnekoden, opdateres dine abonnementsoplysninger.

Når din kampagneperiode slutter, fortsætter dit abonnement til den daværende pris (plus gældende afgifter), indtil du opsiger det.

Skift til et dyrere abonnement

Hvis du indløser en kampagnekode til et dyrere abonnement, opdateres dit abonnement med det samme.

Skift til et billigere abonnement

Hvis du indløser en kampagnekode til et billigere abonnement, opdateres dit abonnement i starten af din næste faktureringsperiode. Hvis du faktureres af os, kan du ikke indløse flere kampagnekoder, mens dine abonnementsændringer er afventende.

Fejlsøgning

Besked om at tjekke din e-mailadresse og adgangskode

Hvis du får fejlen 'Tjek din e-mailadresse og adgangskode', når du opretter en konto, kan det være, fordi der findes en Max- eller HBO Max-konto med den samme e-mailadresse. Vælg Log ind, og log ind med din e-mailadresse, eller vælg en anden e-mailadresse.

Kan du ikke indløse en kampagnekode?

Hvis noget går galt, og du ikke kan indløse din kode, kan du prøve nogle af følgende:

• Brug en anden understøttet browser: Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.
  • Brug inkognitotilstand eller et privat browservindue. Det gør du ved at åbne et nyt inkognitovindue eller privat vindue, hvorefter du går til max.com/redeem for at indløse din kampagnekode.
Fejl i kampagnekoder
Koden er allerede indløst

Din kampagnekode er allerede blevet indløst. Hvis du mener, det ikke er tilfældet, bedes du kontakte os.

Koden er udløbet

Tjek kampagneoplysningerne for en slutdato for kampagnen. Hvis kampagnen ikke er slut endnu, bedes du kontakte os.

Koden er ikke gyldig

Kampagnekoder skelner ikke mellem store og små bogstaver, men fungerer ikke, hvis der er ekstra mellemrum. Prøv at indtaste kampagnekoden igen. Hvis du har kontrolleret koden og stadig får denne fejlmeddelelse, bedes du kontakte os.

Kampagnen er for nye abonnenter eller aktuelle abonnenter

Det betyder, at du ikke er berettiget til kampagnen. Hvis du tidligere har indløst en kampagnekode, er du muligvis ikke berettiget til yderligere kampagner.

Kampagnen er slut eller ikke begyndt endnu

Tjek kampagneoplysningerne for kampagnens start- og slutdato. Hvis dags dato er inden for kampagnens indløsningsperiode, bedes du kontakte os.

Koden er ikke tilgængelig i dit land

Kampagnen er ikke tilgængelig i dit land eller område. Hvis du er ude at rejse, kan du prøve at indløse koden, når du er tilbage i dit hjemland eller område.