Lös in en kampanjkod från Max

Du kan lösa in en kampanjkod från Max på webben via max.com. Kontrollera kampanjinformationen för att ta reda på om kampanjkoden kan lösas in för både nya och befintliga konton.

Så här löser du in en kampanjkod:

Nya och återkommande kunder
  1. Gå till max.com/redeem på din telefon eller dator.
  2. Ange din kampanjkod och tryck på Använd.
    Gå till Felsökning om du behöver hjälp.
  3. Granska kampanjinformationen och välj Godkänn och fortsätt. Om du behöver ange en annan kod väljer du Testa ny kod.
  4. Gör något av följande:
    • Har du ett konto? Tryck på Logga in (uppe till höger) och logga in på ditt konto. Få hjälp med att logga in.
    • Har du inget konto? Skriv in din information och tryck sedan på Skapa konto.
  5. Lägg till din betalningsinformation (om det behövs).
  6. Välj Börja streama och sedan är du redo att titta på Max.

Nu kan du logga in och streama på alla dina favoritenheter.

Obs! Om inget annat anges i erbjudandet fortsätter ditt abonnemang automatiskt efter kampanjperioden till det då gällande priset (plus moms) fram till dess att du avslutar det.

Nuvarande kunder

Om ditt Max-abonnemang faktureras via oss (Vem fakturerar mig?), kan du lösa in en kampanjkod på max.com. Så här gör du:

1. Gå till max.com/subscription och logga in på ditt konto. Det går inte at logga in
  2. Välj Lös in en kod.
    (Det här alternativet är endast tillgängligt om ditt abonnemang faktureras via oss).
  3. Ange koden och tryck på Använd.

När du har löst in kampanjkoden uppdateras dina abonnemangsuppgifter.

När kampanjperioden är slut fortsätter ditt abonnemang att gälla till det då aktuella priset (plus moms) fram till dess att du avslutar det.

Byte till ett dyrare abonnemang

Om du löser in en kampanjkod för ett dyrare abonnemang uppdateras ditt abonnemang omedelbart.

Byte till ett billigare abonnemang

Om du löser in en kampanjkod för ett billigare abonnemang uppdateras det i början av nästa faktureringsperiod. Om du faktureras av oss kan du inte lösa in ytterligare kampanjkoder samtidigt som du har väntande abonnemangsändringar.

Felsökning

Meddelande: Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord

Om du ser felmeddelandet "Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord" när du skapar ett konto kan det finnas ett Max-konto (eller HBO Max-konto) med samma e-postadress. Tryck på Logga in och logga in med din e-postadress eller välj en annan e-postadress.

Har du problem med att lösa in en kampanjkod?

Om något går fel och du inte kan lösa in koden kan du prova följande:

• Använd en annan kompatibel webbläsare: Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari.
  • Använd inkognito eller ett privat webbläsarfönster. Det gör du genom att öppna ett nytt inkognitofönster eller ett privat fönster. Sedan går du till max.com/redeem för att lösa in din kampanjkod.
Fel med kampanjkod
Koden har redan lösts in

Din kampanjkod har redan lösts in. Kontakta oss om du misstänker att det här inte stämmer.

Koden har löpt ut

Läs kampanjinformationen och leta efter slutdatumet. Kontakta oss om kampanjen ännu inte har avslutats.

Koden är inte giltig

Kampanjkoder är inte skiftlägeskänsliga, men de fungerar inte om det råkat komma in extra mellanslag. Testa att ange kampanjkoden en gång till. Kontakta oss om du har verifierat koden och fortfarande får det här felmeddelandet.

Kampanjen gäller för nya eller nuvarande kunder

Det här betyder att du inte är berättigad till den här kampanjen. Om du redan har använt en kampanjkod är du eventuellt inte berättigad till ytterligare kampanjer.

Kampanjen har avslutats eller inte startat

Läs kampanjinformationen och leta efter start- och slutdatum. Om dagens datum ligger inom kampanjens inlösenperiod kan du kontakta oss.

Koden är inte tillgänglig i ditt land

Kampanjen är inte tillgänglig i ditt land eller din region. Om du reser kan du prova att lösa in koden när du är tillbaka i ditt hemland eller din region.