Foretag ændringer i et Google-faktureret abonnement

Hvis du oprettede abonnement på din Android-enhed, bør du vide følgende om at skifte dit abonnement, der faktureres gennem Google.

Faktureres du gennem en anden udbyder? Gå til Administrer et Max-abonnement.

Spørgsmål og svar om Google-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. Gør et af følgende på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se dit aktuelle basisabonnement og eventuelle udvidelser.

For at foretage ændringer i dit Google-fakturerede abonnement skal du gå til Hvordan skifter jeg mit abonnement?

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Dit abonnement fornyes automatisk på din næste faktureringsdato. Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Åbn Play Store på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til play.google.com.
  2. Vælg dit profilikon.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Find Max på listen over dine abonnementer, og noter den næste betalingsdato.
Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Værd at vide
  • Dit Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette Max-appen.
  • Opsig dit abonnement mindst 24 timer inden din næste faktureringsdato for at undgå yderligere opkrævninger.

Sådan annullerer du dit Google-fakturerede abonnement:

Android-telefon eller -tablet
  1. Åbn Play Butik-appen på den enhed, hvor du startede dit abonnement
  2. Vælg dit profilikon.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Vælg Max og derefter Opsig abonnement.
Sæt betalinger på pause
I stedet for at opsige kan du sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Google fakturerer dig ikke, og du kan ikke streame indhold, mens dit abonnement er sat på pause. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement bliver sat på pause ved udgangen af din nuværende faktureringsperiode.
Web
  1. Gå til g.co/play/subscriptions.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der hører til dit Max-abonnement. (For at skifte konto skal du vælge dit profilikon og derefter Skift konto).
  3. Find Max på din liste over abonnementer.
  4. Vælg Administrer og derefter Opsig abonnement.
Sæt betalinger på pause
I stedet for at opsige kan du sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Google fakturerer dig ikke, og du kan ikke streame indhold, mens dit abonnement er sat på pause. Du kan fortsat streame, indtil dit abonnement bliver sat på pause ved udgangen af din nuværende faktureringsperiode.

Når du har opsagt abonnementet, bør du modtage en e-mail fra Google, der bekræfter din opsigelse.

Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil få en refusion for de resterende dage af din udvidelse. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Du kan til enhver tid tilmelde dig Max igen.

Læs Googles artikel Foretag ændringer i et abonnement i Google Play for at få mere hjælp.

Kan du ikke finde dit Max-abonnement?

Prøv følgende:

• Sørg for, at du er logget ind med den samme Google-konto, som du brugte til at købe dit abonnement.
  • Gå til den Android-enhed, hvor du startede dit Max-abonnement, og se dine abonnementer ved hjælp af ovenstående trin.
  • Tjek din ordrehistorik på Google Play. Gå til Googles artikel Se din ordrehistorik for at få mere at vide.
Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

For at finde ud af, hvordan du ændrer din betalingsmetode, skal du gå til Googles artikel Sådan ændrer du din betalingsmetode i Google Play.

Hvordan kan jeg se min faktureringshistorik?

For at finde ud af, hvordan du kan se din faktureringshistorik, skal du gå til Googles artikel Se din ordrehistorik.

Hvordan skifter jeg basisabonnement?

Sådan skifter du dit basisabonnement eller din faktureringsperiode:

Android-telefon eller -tablet
  1. Vælg din profil i Max. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Abonnement og derefter Skift basisabonnement.
    (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode.
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Google.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Google, der bekræfter ændringen.

For at finde ud af, hvordan du tilføjer eller fjerner sportsudvidelsen, skal du gå til Administrer sportsudvidelsen.

Android TV
  1. I Max skal du trykke på ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Skift dit basisabonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode.
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Google.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Google, der bekræfter ændringen.

For at finde ud af, hvordan du tilføjer eller fjerner sportsudvidelsen, skal du gå til Administrer sportsudvidelsen.

Hvornår træder min abonnementsændring i kraft?

Ikrafttrædelsesdatoen afhænger af ændringen:

• Hvis du skifter til et billigere abonnement, træder dit skift af abonnement i kraft på din næste faktureringsdato.
  • Hvis du skifter til et abonnement til en højere pris, træder din abonnementsændring i kraft med det samme. Google giver dig en kredit for den resterende tid på dit abonnement og anvender den på dit nye abonnement. Din næste faktureringsdato vil blive justeret, når kreditten er brugt.
  • Hvis du kun ændrer din faktureringsperiode (månedlig eller årlig), træder skiftet i kraft på din næste faktureringsdato.
Mit abonnement er sat på pause. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du får beskeden 'Abonnement sat på pause', kan det skyldes en betalingsfejl (eller du kan have sat dit basisabonnement på pause).

Har du brug for hjælp til fakturering? Gå til Hvad kan vi hjælpe dig med? på Google Play.