Skift et abonnement, der faktureres gennem Max

Hvis du abonnerer på Max.com (eller HBOMax.com), skal du vide følgende om at skifte dit abonnement, der faktureres gennem Max.

Tredjepartsfakturering
Hvis dit abonnement faktureres gennem en anden virksomhed (f.eks. en appbutik eller TV-udbyder), skal du gå til Administrer et Max-abonnement.

Spørgsmål og svar om Max-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. Gør et af følgende på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se dit aktuelle basisabonnement og eventuelle udvidelser.

For at ændre dit basisabonnement skal du gå til Hvordan skifter jeg abonnement? For at ændre din sportsudvidelse skal du gå til Tilføj eller fjern sportsudvidelse.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Dit abonnement fornyes automatisk på din næste faktureringsdato. Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Gør et af følgende på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Hvis dit basisabonnement eller en udvidelse faktureres gennem os, kan du finde din næste betalingsdato her.

Hvis dit abonnement faktureres gennem en anden udbyder, skal du gå til Administrer en Max-udvidelse.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Værd at vide
  • Dit Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette Max-appen.
  • Opsig dit abonnement mindst 24 timer inden din næste faktureringsdato for at undgå yderligere opkrævninger.

Sådan opsiger du dig Max-abonnement:

1. Gør et af følgende:
    • Telefon eller tablet: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto.
    • Computer: Gå til max.com, og log ind på din konto. Vælg din profil og derefter Abonnement.
      (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Vælg Opsig dit abonnement.
    Er der ingen mulighed for at opsige? Læg mærke til, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), og gå til Opsig Max.
  3. Bekræft din opsigelse, og læg mærke til udløbsdatoen.

Når du har opsagt dit abonnement, får du en e-mail, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode. Hvis du fortryder din opsigelse, kan du gå tilbage til Abonnement (trin 1 ovenfor) og vælge Genoptag dit abonnement.

Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil få en refusion for de resterende dage af din udvidelse.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvordan får jeg en kvittering for min betaling?

Sådan finder du din betalingshistorik:

1. Gå til max.com, og log ind (hvis det kræves).
  2. Vælg din profil og derefter Abonnement.
    (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Hvis dit abonnement faktureres gennem os, skal du vælge Betalingshistorik.
  4. Vælg betalingsdatoen for at få en kvittering.

Hvis dit abonnement faktureres gennem en anden udbyder, skal du gå til deres hjælpecenter eller kontakte dem for at få hjælp.

Hvis din abonnementsopkrævning ikke er, som du forventede, skal du gå til Uventet abonnementsopkrævning. Hvis du gerne vil have en kvittering for en betaling til HBO Max, bedes du kontakte os (du skal angive betalingsoplysningerne, før vi sender dig en kvittering på e-mail).

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?
  1. Gør et af følgende:
    • Telefon eller tablet: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto.
    • Computer: Gå til max.com, og log ind på din konto. Vælg din profil og derefter Abonnement.
      (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Vælg Opdater din betalingsmetode.
    Er der ingen mulighed for at opdatere betalingsmetoden? Læg mærke til, hvem dit abonnement eller din udvidelse faktureres gennem, og gå til Skift din betaling.
  3. Tilføj dine betalingsoplysninger, og gem dine ændringer.
    Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet med 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, bedes du kontakte din bank.
    Har du brug for hjælp? Gå til Kan du ikke skifte eller tilføje betaling.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt næste gang, du opkræves for basisabonnement eller udvidelser.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Kan du ikke skifte eller tilføje en betalingsmetode?
Din betalingsmetode skal:
  • Understøtte internationale transaktioner
  • Understøtte tilbagevendende onlinebetalinger (nogle engangskort understøtter ikke tilbagevendende betalinger)
  • Være udstedt i det land, hvor du påbegyndte dit abonnement
  • Være en accepteret betalingsmetode (se en liste under Prøv en anden betalingsmetode)

Bemærk Nogle engangskort understøtter ikke tilbagevendende betalinger.

Fejl ved betaling? Hvis du oplever en betalingsfejl, kan du prøve følgende:

Dobbelttjek dine betalingsoplysninger

Sørg for, at alle dine betalingsoplysninger er korrekte (ved at sikre, at de indtastede oplysninger stemmer overens med det, der står på dit kort):

• Navn, kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode
Brug en anden browser

Prøv følgende:

• Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
    -eller-
  • Prøv at bruge inkognitotilstand eller privat browservindue. Det gør du ved at åbne et nyt inkognitovindue eller privat vindue og derefter logge ind på max.com/subscription. Vælg Opdater betalingsmetode. Indtast dine betalingsoplysninger, og tryk på Gem.
Prøv en anden enhed

Prøv at bruge en computer i stedet for din telefon eller omvendt.

Prøv en anden betalingsmetode

Følgende betalingsmetoder accepteres: American Express, Visa, Mastercard og PayPal.

Bemærk American Express understøttes ikke i Andorra eller Moldova.

Hvis ovenstående løsninger ikke hjælper, bedes du kontakte din bank eller dit pengeinstitut for at finde ud af, hvorfor betalingsmetoden ikke fungerer.

Hvordan skifter jeg basisabonnement?
  1. Log ind på Max på din telefon, tablet eller computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil og derefter Abonnement.
    (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Vælg Skift dit basisabonnement, og log ind (hvis det kræves).
    Er der ingen mulighed for at skifte plan? Læg mærke til, hvem dit abonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), og gå til Hvordan skifter jeg abonnement?
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode (månedlig eller årlig).

Når dit abonnement er opdateret, modtager du en e-mail, der bekræfter ændringen.

Kampagnetilbud
Eventuelle gratis prøveperioder, kampagnetilbud eller rabatter, som du måtte drage fordel af i øjeblikket, gælder ikke for dit nye abonnement og ophører, når dit nye abonnement træder i kraft.
Hvornår træder min abonnementsændring i kraft?

Ikrafttrædelsesdatoen afhænger af ændringen:

• Hvis du skifter til et billigere abonnement, træder dit skift af abonnement i kraft på din næste faktureringsdato.
  • Hvis du skifter til et dyrere abonnement, træder dit skift af abonnement i kraft med det samme. Du opkræves prisforskellen mellem abonnementerne (plus gældende afgifter), og din næste faktureringsdato justeres.
  • Hvis du kun ændrer din faktureringsperiode (månedlig eller årlig), træder skiftet i kraft på din næste faktureringsdato.

Bemærk Hvis du skifter fra et månedligt abonnement til et billigere abonnement med en årlig faktureringsperiode, træder dit skift af abonnement i kraft på din næste faktureringsdato.

Kan jeg annullere et skift af abonnement?

Hvis skiftet ikke træder i kraft med det samme, kan du annullere dit afventende skift af abonnement. Det gør du ved at gå tilbage til Abonnement (se trin 2 ovenfor) og vælge Annuller afventende abonnement. Du kan også logge ind på max.com/subscription og vælge Annuller afventende abonnement.

Hvordan tilføjer eller fjerner jeg sportsudvidelsen?
  1. Log ind på Max på din telefon, tablet eller computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil og derefter Abonnement.
    (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Vælg Få sportsudvidelsen eller Fjern sportsudvidelsen.
    Er der ingen mulighed for at fjerne sportsudvidelsen? Læg mærke til, hvem din nuværende udvidelse faktureres gennem, og gå til Administrer sportsudvidelse.
  4. Følg anvisningerne for at tilføje eller fjerne udvidelsen.

Når dit abonnement er opdateret, modtager du en e-mail, der bekræfter ændringen.

Når du tilføjer sportsudvidelsen til dit basisabonnement, faktureres du hver måned, indtil du fjerner sportsudvidelsen eller opsiger dit basisabonnement. Den månedlige opkrævning for sportsudvidelsen er separat fra opkrævningen for dit basisabonnement.

Hvis du fjerner sportsudvidelsen inden din næste faktureringsdato for udvidelsen, kan du fortsætte med at streame indtil slutningen af din nuværende faktureringsperiode (og dit basisabonnement vil ikke blive påvirket).