Max-indstillinger

Der er flere indstillinger tilgængelige i Max-appen og på max.com.

Vælg den enhed, du bruger:

Sådan får du adgang til indstillinger:

• Vælg din profil på Max og derefter App-indstillinger.

Her finder du følgende muligheder:

Afspilning
Stream via Wi-Fi eller mobildata

Du kan som standard streame via dit mobilnetværk med mobildata. Du kan begrænse din streaming til en Wi-Fi-forbindelse på følgende måde:

• Android: Slå Stream kun via Wi-Fi til.
  • iOS: Slå Stream via mobildata fra.
Afspil næste episode automatisk

Den næste episode i serien afspilles som standard automatisk, når du er færdig med at se en episode, så du nemt kan se en serie. Hvis du ikke ønsker, at næste episode afspilles automatisk, kan du slå Afspil næste episode automatisk fra.

Sådan fungerer automatisk afspilning

Når rulleteksterne begynder, vises Næste episode i den nederste højre hjørne med en nedtælling på 15 sekunder. Hvis du vil starte afspilningen med det samme, skal du vælge Næste episode, eller du kan vente 15 sekunder, hvorefter episoden automatisk vil blive afspillet.

For at se rulleteksterne, skal du vælge X ved siden af knappen Næste episode for at afvise nedtællingen. Hvis du gør det, afspilles den næste episode ikke, før episoden er helt færdig (inklusive scener fra den næste episode).

Indstillinger for download

For at tillade downloads via dit mobilnetværk med mobildata:

• Slå Download kun via Wi-Fi fra.

Videokvalitet: Du kan vælge mellem tre forskellige niveauer af videokvalitet: God, Bedre eller Bedst (standardindstillingen er God).

Gå til Download serier og film for at få mere at vide.

Meddelelser

Her finder du følgende muligheder:

• App-notifikationer: Hvis du ikke ønsker at få pop-op-notifikationer om nye Max-serier og -film plus andre forslag og bemærkninger, skal du vælge App-notifikationer og derefter slå Max-notifikationer fra i indstillingerne på din enhed.
  • Markedsføring via e-mail fra Max: Vi kan med jævne mellemrum sende dig e-mails med serie- og filmanbefalinger, produktopdateringer og særtilbud. Hvis du ikke ønsker at modtage disse mails, skal du slå denne indstilling fra.

Hvis du slår markedsføring via e-mail fra, får du stadig servicemails vedrørende dit abonnement, og når du foretager ændringer på din konto (som at ændre din adgangskode).

Administrer forældrekode

Vælg Administrer forældrekode for at tilføje eller ændre din forældrekode.

En forældrekode hjælper med at forhindre dit barn i at forlade sin børneprofil, når Børnesikker udgang er slået til. Din konto har kun én forældrekode, som gælder for alle børneprofiler med Børnesikker udgang er slået til. Gå til Alt om børneprofiler for at få mere at vide.

Kan du ikke ændre forældrekoden? Prøv i stedet at bruge din computer (gå til max.com på din computer, vælg din profil, og vælg derefter Indstillinger og Administrer forældrekode).

Information

Vælg Information for at finde Max-appens version og enhedens operativsystem.

Vælg din enhed nedenfor for at finde din enheds model og operativsystemversion.

Amazon Fire-tablet

Fra skærmen Hjem på din Amazon-enhed:

• Enhedens model: Vælg Indstillinger og Enhedsindstillinger, og find Enhedens model. Du kan også læse Amazons artikel Which Fire tablet do I have?.
  • Softwareversion: Indstillinger og Enhedsindstillinger og Systemopdateringer, og find Fire OS-versionen.
Android-telefon eller -tablet

Fra skærmen Hjem på din Android-enhed:

• Enhedens model: Vælg appen Indstillinger og Om din telefon (eller Om din tablet), og find derefter Enhedens navn og/eller Model. Trinnene varierer afhængigt af din Android-version.
  • Softwareversion: Vælg appen Indstillinger og Om din telefon (eller Om din tablet) og Softwareoplysninger, og find derefter Android-versionen. Trinnene varierer afhængigt af din Android-version.
Apple iPhone eller iPad

Fra skærmen Hjem på din Apple-enhed:

For yderligere muligheder:

• Vælg din profil på Max.

Her finder du følgende:

Konto

Her finder du e-mailadressen til din konto og dit kontonavn. Gå til Skift din e-mailadresse eller adgangskode for at foretage ændringer.

Abonnement

Her finder du information om dit basisabonnement og eventuelle add-ons, du kan have tilføjet. Gå til Administrer et Max-abonnement for at lære, hvordan du ændrer dit abonnement.

Privatliv og juridiske oplysninger

Her finder du følgende oplysninger:

Gå til Privatliv på Max for at få mere at vide.

Sådan får du adgang til indstillinger:

• Vælg din profil på max.com og derefter Indstillinger.

Her finder du følgende muligheder:

Afspil forhåndsvisninger automatisk

Hvis du ikke ønsker, at der afspilles forhåndsvisninger med lyd på din computer, kan du slå Afspil forhåndsvisninger automatisk fra.

Afspil næste episode automatisk

Den næste episode i serien afspilles som standard automatisk, når du er færdig med at se en episode, så du nemt kan se en serie. Hvis du ikke ønsker, at næste episode afspilles automatisk, kan du slå Afspil næste episode automatisk fra.

Sådan fungerer automatisk afspilning

Når rulleteksterne begynder, vises Næste episode i den nederste højre hjørne med en nedtælling på 15 sekunder. Hvis du vil starte afspilningen med det samme, skal du vælge Næste episode, eller du kan vente 15 sekunder, hvorefter episoden automatisk vil blive afspillet.

For at se rulleteksterne, skal du vælge X ved siden af knappen Næste episode for at afvise nedtællingen. Hvis du gør det, afspilles den næste episode ikke, før episoden er helt færdig (inklusive scener fra den næste episode).

Undertekststil

Her kan du ændre den måde, undertekster og tekster for hørehæmmede ser ud, når du ser indhold i en webbrowser (skrifttype, farve, størrelse og gennemsigtighed).

Meddelelser

Vi kan med jævne mellemrum sende dig e-mails med serie- og filmanbefalinger, produktopdateringer og særtilbud. Hvis du ikke ønsker at modtage disse mails, skal du slå indstillingen for markedsføring via e-mail fra.

Hvis du slår markedsføring via e-mail fra, får du stadig servicemails vedrørende dit abonnement, og når du foretager ændringer på din konto (som at ændre din adgangskode).

Administrer forældrekode

Hvis du vil ændre din forældrekode, skal du vælge Administrer forældrekode, indtaste en forældrekode på 4 cifre og vælge Gem.

En forældrekode hjælper med at forhindre et barn i at forlade sin børneprofil, når Børnesikker udgang er slået til. Din konto har kun én forældrekode, som gælder for alle børneprofiler, hvor Børnesikker udgang er slået til. Gå til Alt om børneprofiler for at få mere at vide.

Information

Vælg Information for at finde webversionen.

For at finde din computermodel og softwareversion:

• PC: Gå til Hvilken version af Windows for at finde ud af, hvilken version af Windows, du bruger. Gå til Indstillinger og System og Om for at finde din PC-model.
  • Mac: Vælg Om denne Mac i Apple-menuen (øverst til venstre). Her kan du finde enhedens model og OS-version.
  • Chromebook: Vælg ur-ikonet (nederst til venstre), vælg derefter ikonet Indstillinger, og derefter Om Chrome OS nederst i menuen for at finde din Chrome OS-version.

For yderligere muligheder:

• Vælg din profil på Max.

Her finder du følgende:

Konto

Her finder du e-mailadressen til din konto og dit kontonavn. Gå til Skift din e-mailadresse eller adgangskode for at foretage ændringer.

Abonnement

Her finder du information om dit basisabonnement og eventuelle add-ons, du kan have tilføjet. Gå til Administrer et Max-abonnement for at lære, hvordan du ændrer dit abonnement.

Privatliv og juridiske oplysninger

Her finder du følgende oplysninger:

Gå til Privatliv på Max for at få mere at vide.

Sådan får du adgang til indstillinger:

• Vælg ikonet Indstillinger tandhjul i Max-appen.

Her finder du følgende muligheder:

Afspilning
Afspil forhåndsvisninger automatisk

Hvis du ikke ønsker, at der afspilles forhåndsvisninger med lyd på dit TV, kan du slå Afspil forhåndsvisninger automatisk fra.

Afspil næste episode automatisk

Den næste episode i serien afspilles som standard automatisk, når du er færdig med at se en episode, så du nemt kan se en serie. Hvis du ikke ønsker, at næste episode afspilles automatisk, kan du slå Afspil næste episode automatisk fra.

Sådan fungerer automatisk afspilning

Når rulleteksterne begynder, vises Næste episode i den nederste højre hjørne med en nedtælling på 15 sekunder. Hvis du vil starte afspilningen med det samme, skal du vælge Næste episode, eller du kan vente 15 sekunder, hvorefter episoden automatisk vil blive afspillet.

For at se rulleteksterne, skal du vælge X ved siden af knappen Næste episode for at afvise nedtællingen. Hvis du gør det, afspilles den næste episode ikke, før episoden er helt færdig (inklusive scener fra den næste episode).

Undertekststil

Du kan, på nogle TV-enheder, ændre den måde, undertekster og tekster for hørehæmmede ser ud i Max-appen.

Hvis Undertekststil ikke er tilgængeligt, kan du tilpasse underteksternes stil i din enheds indstillinger. Gå til Undertekster, tekster for hørehæmmede og lyd for at få mere at vide.

Konto

Her finder du e-mailadressen til din konto og dit kontonavn. Gå til Skift din e-mailadresse eller adgangskode for at foretage ændringer.

Abonnement

Her finder du information om dit basisabonnement og eventuelle add-ons, du kan have tilføjet. Gå til Administrer et Max-abonnement for at lære, hvordan du ændrer dit abonnement.

Privatliv og juridiske oplysninger

Her finder du følgende oplysninger:

Gå til Privatliv på Max for at få mere at vide og flere muligheder.

Information

Vælg Information for at finde Max-appens version og enhedens operativsystem.

Vælg din enhed nedenfor for at finde din enheds model og operativsystemversion uden at åbne Max.

Amazon Fire TV

Gå til Indstillinger fra skærmen Hjem på dit Amazon Fire TV, derefter Enhed og Om, og find modellen og softwareversionen. Gå til Amazons artikel Which Fire TV device do I have?.

Android TV

Gå til Indstillinger fra skærmen Hjem på dit Android TV, og vælg Om under Enhed. Disse trin kan variere afhængigt af din Android OS-version.

Apple TV
  • Enhedens model: Find dit Apple TV på denne side: Identificer din Apple TV-model.
  • Softwareversion: Gå til Indstillinger på dit Apple TV og Generelt og Om, og find TV'ets softwareversion.
LG smart TV'er
  • Enhedens model: Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen til dit LG Smart TV, og gå derefter til Alle indstillinger og Generelt og Om dette TV og TV-oplysninger, og find modelnummeret (øverst på skærmen).
  • Softwareversion: Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen til dit LG Smart TV, og gå derefter til Alle indstillinger og Generelt og Om dette TV, og find versionen (øverst på skærmen).
Samsung TV
  • Enhedens model: Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til dit Samsung TV, og vælg derefter Support og Kontakt Samsung for at finde dit modelnummer eller din modelkode.
  • Softwareversion: Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til dit Samsung TV, og vælg der efter Support og Softwareopdatering. Versionen findes til højre.

Relaterede emner