Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Пакети и наплата на Max

Најди информации за да управуваш со твојот пакет, плаќањата и со проблеми со плаќањето.

Прашања и одговори во врска со наплатата

Кој пакет го имам?

Еве како да го најдеш твојот пакет за претплата:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па Претплата.
  • ТВ-уред: избери ја иконата за Поставки запченик (долу десно), па Претплата.
   (Само профилите за возрасни можат да управуваат со претплати.)
 2. Тука ќе ги најдеш тековните основен пакет и период на наплата.
Кој ми наплаќа?

Еве како да откриеш кој ти наплаќа:

 1. Направи едно од следниве:
  • Веб: оди на max.com/subscription и најави се на сметката. Не можеш да се најавиш?
  • Телефон, таблет или компјутер: во Max, избери го својот профил, па Претплата.
  • Телевизор: во Max, избери ја иконата „Поставки“ запченик (долу десно), па Претплата.
 2. Тука ќе ги најдеш тековниот основен пакет и додатоците (ако е применливо).

Може да провериш и во банкарските изводи или да прашаш кај операторот за интернет, мобилен телефон или телевизија дали тој ти наплаќа за Max.

Кога е следниот датум на наплата?

Еве како да откриеш кој е следниот датум на наплата:

 1. Направи едно од следниве:
  • Веб: оди на max.com/subscription и најави се на сметката. Не можеш да се најавиш?
  • Телефон, таблет или компјутер: во Max, избери го својот профил, па Претплата.
  • Телевизор: во Max, избери ја иконата (запченик, долу десно), па Претплата.
 2. Ако основната претплата или додатокот се наплаќа преку нас, ќе го најдеш претстојниот датум на плаќање.
  Ако ти се наплаќа преку друг оператор, најди го подолу:

Ако го имаш додадено додатокот Спорт на основната претплата, основната претплата и додатокот може да имаат различни датуми на наплата. За повеќе информации, оди на Управувај со додатокот Спорт.

Пакети и плаќања

Пакети и цени на Max

Промени ги податоците за плаќање

Управувај со додатокот Спорт

Прашања и одговори за бесплатен пробен период

Твојата претплата на Max

Промени ја претплатата

Откажи ја претплатата на Max

Претплати се повторно на Max

Реши проблем со претплатата на Max

Проблеми со наплатата

Што ако наплатениот износ не е тој што го очекував?

Можам ли да добијам рефундирање?