Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Епизода што недостасува на Max

Избраната содржина се појавува на Max ограничен временски период. Ако некоја епизода од серијата не е достапна на Max, обиди се со следново:

Прелистај ги епизодите од серијата

Прелистај низ епизодите на страницата за серијата. Еве како:

 1. Во Max, избери ја иконата „Пребарај“ лупа и пребарај ги сериите по име (на пр. Игра на тронови).
 2. На картичката „Епизоди“, избери го бројот на сезоната, а потоа прелистај ги епизодите во таа сезона.
Провери ја програмската шема

Повеќето нови емисии и филмови на HBO се достапни на Max кога премиерно се прикажуваат на HBO.

Новите епизоди од некои емисии на HBO не се достапни на Max кога се емитуваат на телевизија. Наместо тоа, тие се додаваат на Max најбрзо што може, обично во рок од 24 часа.

Ажурирај ја апликацијата Max

Обиди се да ја ажурираш апликацијата Max. За да го направиш ова, отвори ја продавницата за апликации на уредот и пребарај за Max. Ако има достапно ажурирање на апликацијата, преземи го. За помош при ажурирањето на Mаx, оди на Поддржани уреди.

Обиди се со друг уред

Провери дали епизодата е достапна на друг уред. За да го направиш ова, отвори ја апликацијата Max на друг уред, пребарај го името на серијата и прелистај ги достапните епизоди.

Исчисти ја cache-меморијата (Android или Amazon Fire)

Ако недостасува епизода само на уред со Android или Amazon Fire, обиди се да ги исчистиш cache-меморијата и податоците на апликацијата Max.

Телефон или таблет со Android

На телефон или таблет со Android:

 1. Отвори Поставки и пребарај ja апликацијата Max.
 2. Избери ја апликацијата Max од резултатите од пребарувањето.
 3. Избери Меморија и cache-меморија или Меморија (во зависност од верзијата на оперативниот систем Android).
 4. Избери Исчисти ја cache-меморијата.
 5. Избери Исчисти меморија или Исчисти податоци (ако е достапно).
 6. Отвори ја апликацијата Max, најави се и прелистај ги епизодите од серијата.
Таблет Amazon Fire

На таблетот Amazon Fire:

 1. Отвори Поставки > Апликации и Игри > Управувај со сите апликации.
 2. Избери ја Max од списокот со апликации.
 3. Избери Затвори присилно.
 4. Избери Исчисти ја cache-меморијата.
 5. Избери Исчисти податоци.
 6. Отвори ја апликацијата Max, најави се и прелистај ги епизодите од серијата.

Извести нè

Ако сè уште не можеш да ја најдеш епизодата што ја бараш, извести нè. Оди на Страницата за повратни информации, избери Повратни информации за програми како наслов и извести нè која епизода недостасува.

Продолжи со гледање
Откако ќе завршиш со гледање на епизодата од серијата, следната епизода автоматски се додава во списокот „Продолжи со гледање“. За повеќе информации, оди на Мојот список и Продолжи со гледање.