Maxin lähettäminen televisoosi (AirPlay)

Voit suoratoistaa Maxin sisältöä iPhonesta, iPadista tai Macista AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen AirPlayn avulla.

Huom. Max-sovellus on helpoin tapa suoratoistaa Maxin sisältöä televisiossasi. Voit selvittää, onko Max-sovellus saatavilla, kohdasta Tuetut laitteet (tai televisiosi sovelluskaupasta).

Maxin sisällön suoratoistaminen televisioon AirPlayn avulla

Voit suoratoistaa Maxin sisältöä iPhonesta tai iPadista AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen näin:

1. Yhdistä iPhone tai iPad samaan wifi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessa.
  3. Avaa Max iPhonessa tai iPadissa ja aloita sisällön katselu.
  4. Napauta näyttöä ja valitse sitten AirPlay-kuvake suorakaide ja kolmio.
  5. Valitse laite, johon haluat lähettää sisältöä AirPlaylla.

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja Applen AirPlay ei toimi -artikkelista.

Näytön peilaaminen televisioon

Voit peilata iPhonen, iPadin tai Macin näytön AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen seuraavasti:

1. Yhdistä iPhone, iPad tai Max samaan wifi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessa.
  3. Toimi seuraavasti:
  4. Anna pyydettäessä nelinumeroinen pääsykoodi iOS- tai Mac-laitteessa.