Airplay Max til TV-en din

Du kan bruke AirPlay til å strømme Max fra iPhone, iPad eller Mac til den AirPlay 2-kompatible enheten din.

Merk Max-appen er den enkleste måten for å strømme Max på TV-en din. For å finne ut om det er en Max-app tilgjengelig, gå til Støttede enheter (eller sjekk appbutikken på TV-enheten din).

Strøm Max til TV-en din ved bruk av Airplay

Du kan strømme Max fra iPhone eller iPad til den AirPlay 2-kompatible enheten din. Slik gjør du det:

1. Koble iPhone eller iPad til samme Wi-Fi-nettverk som den Airplay 2-kompatible enheten.
  2. Sørg for at AirPlay er aktivert på den AirPlay 2-kompatible enheten.
  3. Åpne Max på iPhone eller iPad og begynn å se på noe.
  4. Trykk på skjermen og velg deretter AirPlay-ikonet rektangel og trekant.
  5. Velg enheten du ønsker å bruke AirPlay til.