Olympialaisten katsominen Maxilta
Näytä enemmän
Voit katsoa Pariisin olympialaisia Maxilta 26.7.2024 alkaen kaikilla perustilauksilla. Lue lisää. Näytä vähemmän

Maxin lähettäminen televisoosi (AirPlay)

Voit suoratoistaa Maxin sisältöä iPhonesta, iPadista tai Macista AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen AirPlayn avulla.

Huom. Max-sovellus on helpoin tapa suoratoistaa Maxin sisältöä televisiossasi. Voit selvittää, onko Max-sovellus saatavilla, kohdasta Tuetut laitteet (tai televisiosi sovelluskaupasta).

Maxin sisällön suoratoistaminen televisioon AirPlayn avulla

Voit suoratoistaa Maxin sisältöä iPhonesta tai iPadista AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen näin:

1. Yhdistä iPhone tai iPad samaan wifi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessa.
  3. Avaa Max iPhonessa tai iPadissa ja aloita sisällön katselu.
  4. Napauta näyttöä ja valitse sitten AirPlay-kuvake suorakaide ja kolmio.
  5. Valitse laite, johon haluat lähettää sisältöä AirPlaylla.

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja Applen AirPlay ei toimi -artikkelista.

Näytön peilaaminen televisioon

Voit peilata iPhonen, iPadin tai Macin näytön AirPlay 2 -yhteensopivaan laitteeseen seuraavasti:

1. Yhdistä iPhone, iPad tai Max samaan wifi-verkkoon kuin AirPlay 2 -yhteensopiva laite.
  2. Varmista, että AirPlay on käytössä AirPlay 2 -yhteensopivassa laitteessa.
  3. Toimi seuraavasti:
  4. Anna pyydettäessä nelinumeroinen pääsykoodi iOS- tai Mac-laitteessa.