Oma lista ja Jatka katselua -lista

Jokaisessa Max-profiilissa on Omat jutut -osio, josta löytyy Oma lista ja Jatka katselua -lista.

• Oma lista: luomasi lista sisällöstä, jota haluat katsoa.
  • Jatka katselua: automaattinen lista sisällöstä, jota et ole katsonut loppuun.

Oma lista

Voit lisätä Omalle listalle sisältöä, jota haluaisit katsella, jotta löydät ne nopeasti myöhemmin.

Oman listan tarkasteleminen

Toimi seuraavasti:

• Valitse Maxissa Omat jutut -kuvake merkki.
  • Etsi aloitusnäytöstä Oma lista -rivi.

Selaa lisäämiäsi nimikkeitä ja valitse jotain katsottavaa. Nimikkeet järjestetään lisäämisjärjestyksessä (uusin nimike näytetään ensimmäisenä).

Hyvä tietää

• Jokaisella profiililla on oma Oma lista. Jos nimikkeitä puuttuu, tarkista aktiivinen profiili.
  • Nimikkeet näkyvät Omalla listalla, kunnes poistat ne tai ne eivät ole enää saatavilla Maxissa (haun suurennuslasi avulla voit selvittää, onko nimike saatavilla Maxissa).
Nimikkeen lisääminen
  1. Etsi Maxista lisättävä nimike.
  2. Toimi seuraavasti:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse nimikkeen kohdalta Valikko-kuvake kolme pystysuuntaista pistettä ja valitse sitten + Lisää Omalle listalle.
    • Televisio: Paina pitkään lisättävää nimikettä.

Voit myös valita nimikkeen tietonäytössä Lisää Omalle listalle -kuvakkeen plus-symboli.

Jos haluat katsoa sarjasta useamman jakson, listalle kannattaa lisätä koko sarja yksittäisten jaksojen sijasta.

Nimikkeen poistaminen
  1. Valitse Maxissa Omat jutut -kuvake merkki tai valitse aloitusnäytössä Oma lista.
  2. Toimi seuraavasti:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse poistettavan kohteen kohdalta valikkokuvake kolme ja valitse sitten Poista.
    • Muu TV-laite: Pidä poistettavaa nimikettä painettuna yhden sekunnin ajan.

Voit myös valita valintamerkkikuvakkeen valintamerkki (puhelin tai tabletti) tai Poista Omalta listalta -vaihtoehdon nimikkeen tietonäytössä.

Jatka katselua -lista

Jatka katselua -lista sisältää automaattisesti sarjat ja elokuvat, joita et ole katsonut loppuun, sekä katsomasi sarjan seuraavan jakson. Listan kautta voit helposti jatkaa katselua siitä, mihin jäit.

Huom. Nimikkeet poistetaan automaattisesti Jatka katselua -listalta 90 päivän kuluttua.

Jatka katselua -listan tarkasteleminen

Toimi seuraavasti Maxissa:

• Valitse Maxissa Omat jutut -kuvake merkki ja valitse sitten Jatka katselua.
  • Valitse aloitusnäytöstä Jatka katselua.

Selaa nimikkeitä ja valitse katsottava nimike.

Nimikkeen poistaminen
  1. Valitse Maxissa Omat jutut -kuvake merkki tai valitse aloitusnäytössä Jatka katselua.
  2. Toimi seuraavasti:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse poistettavan kohteen kohdalta valikkokuvake kolme ja valitse sitten Poista.
    • Muu TV-laite: Pidä poistettavaa nimikettä painettuna yhden sekunnin ajan.