Min lista och Fortsätt streama

Varje Max-profil har området Mina saker med funktionerna Min lista och Fortsätt streama.

• Min lista: En egenskapad lista med titlar du vill streama.
  • Fortsätt streama: En automatisk lista med titlar som du inte har streamat klart.

Min lista

När du hittar något som du vill streama kan du lägga till det i Min lista. Då går det snabbt att hitta något som du vill streama senare.

Visa Min lista

Gör något av följande:

• Gå till Max och välj ikonen för Mina saker märke.
  • På hemskärmen letar du upp raden Min lista.

Bläddra igenom titlarna som du har lagt till och välj något att streama. Titlarna kommer i den ordning som du lagt till dem (den senaste titeln kommer först).

Det här är bra att veta

• Varje profil har sin egen Min lista. Om några titlar saknas kan du kontrollera vilken profil som är aktiv.
  • Titlar ligger kvar i Min lista tills du tar bort dem eller de inte längre är kvar på Max (använd Sök förstoringsglas för att ta reda på om en titel är kvar på Max).
Lägg till en titel
  1. Gå till Max och hitta en titel som du vill lägga till.
  2. Gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj menyikonen tre vertikala punkter på titeln och sedan + Lägg till på min lista.
    • Tv-enhet: Tryck och håll den titel som du vill lägga till.

Du kan också välja ikonen för Lägg till på min lista plussymbol på sidan med titelinformation.

Om du vill streama många avsnitt av en serie kan du lägga till hela serien istället för enskilda avsnitt.

Ta bort en titel
  1. Gå till Max och välj ikonen för Mina saker märke eller hitta raden Min lista på hemskärmen.
  2. Gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj menyikonen tre vertikala punkter på artikeln som du vill ta bort och sedan Ta bort.
    • Annan tv-enhet: Tryck på den titel som du vill lägga till och håll den nedtryckt i 1 sekund.

Du kan också välja bockikonen bock (telefon eller surfplatta) eller Ta bort från Min lista på sidan med titelinformation.

Fortsätt streama

I Fortsätt streama inkluderas automatiskt serier och filmer som du inte streamat klart och nästa avsnitt i en serie som du streamar. Det gör att du enkelt kan fortsätta där du slutade streama.

Obs! Titlar tas automatiskt bort från Fortsätt streama efter 90 dagar.

Visa din Fortsätt streama-lista

Gå till Max och gör något av följande:

• Gå till Max, välj ikonen för Mina saker märke och tryck sedan på Fortsätt streama.
  • På hemskärmen letar du upp raden Fortsätt streama.

Bläddra igenom titlarna och välj något att streama.

Ta bort en titel
  1. Gå till Max, välj ikonen för Mina saker märke eller hitta raden Fortsätt streama på hemskärmen.
  2. Gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj menyikonen tre vertikala punkter på artikeln som du vill ta bort och sedan Ta bort.
    • Annan tv-enhet: Tryck och håll den titel som du vill lägga till nedtryckt i 1 sekund.