Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Управувај со претплата на Max

Основните претплати на Max се достапни преку многу оператори. Како се управува или менува основната претплата зависи од тоа кој ти наплаќа. Ако знаеш кој ти наплаќа, прескокни на Чекор 2 .

Чекор 1: откриј кој ти наплаќа

Еве како да откриеш кој ти наплаќа за Max:

 1. Направи едно од следниве:
  • Веб: оди на max.com/subscription и најави се (ако е потребно). Не можеш да се најавиш?
  • Телефон, таблет или компјутер: во Max, избери го својот профил, па Претплата.
  • ТВ-уред: во Max, избери ја иконата за Поставки запченик (долу десно), па Претплата.
 2. Тука ќе видиш преку кого ти се наплаќа пакетот за основна претплата (најгоре на екранот), а преку кого додатокот Спорт (ако е применливо). Основниот пакет и додатокот Спорт може да се наплаќаат преку различни страни.

Може да провериш и во банкарските изводи или да прашаш кај операторот за интернет, мобилен телефон или телевизија дали тој ти наплаќа за Max.

Чекор 2: управувај со претплатата

Ако ти се наплаќа преку нас, еве како да управуваш со претплатата:

 1. Оди на max.com/subscription и најави се (ако е потребно). Не можеш да се најавиш?
 2. Ако ти се наплаќа преку нас, ќе најдеш:

Ако ги немаш овие опции, види кој ти ја наплаќа основната претплата (горниот дел на екранот) и најди го подолу.

Наплата од трети страни

За да управуваш со основната претплата, најди го операторот што ја врши наплатата подолу:

 • Amazon Appstore (во одредени земји)
 • Apple
 • Google Play
 • Samsung TV
 • Канали Prime Video (во одредени земји): најави се на сметката на Amazon на amazon.com/myac.
 • Оператор за интернет, мобилен телефон или телевизија : најави се на веб-локацијата на операторот, оди во неговиот Центар за помош или контактирај со него.

За да дознаеш како да го додадеш или да го откажеш додатокот Спорт, оди на Управувај со додатокот Спорт.

Бараш нешто друго?

Ти треба помош да се најавиш? Оди на Не можам да се најавам.