Se Max på dit TV via AirPlay

Du kan bruge AirPlay til at streame Max fra din iPhone, iPad eller Mac til din AirPlay 2-kompatible enhed.

Bemærk Max-appen er den nemmeste måde at streame Max på dit TV på. For at få at vide, om der er en tilgængelig Max-app, skal du gå til Understøttede enheder (eller tjek appbutikken på din TV-enhed).

Stream Max til dit TV via AirPlay

Du kan streame Max fra din iPhone eller iPad til din AirPlay 2-kompatible enhed. Sådan gør du:

1. Forbind din iPhone eller iPad til det samme Wi-Fi-netværk som din AirPlay 2-kompatible enhed.
  2. Sørg for at AirPlay er aktiveret på din AirPlay 2-kompatible enhed.
  3. Åbn Max på din iPhone eller iPad, og begynd at se noget.
  4. Tryk på skærmen, og vælg derefter AirPlay-ikonet rektangel og trekant.
  5. Vælg den enhed, som du ønsker at bruge AirPlay på.

Har du brug for hjælp? Læs Apples artikel AirPlay virker ikke.

Dubler din skærm på dit TV

Du kan dublere skærmen fra din iPhone, iPad eller Mac til din AirPlay 2-kompatible enhed. Sådan gør du:

1. Forbind din iPhone, iPad eller Mac til det samme Wi-Fi-netværk som din AirPlay 2-kompatible enhed.
  2. Sørg for at AirPlay er aktiveret på din AirPlay 2-kompatible enhed.
  3. Gør et af følgende:
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den firecifrede adgangskode på din iOS-enhed eller Mac.