Gledaj Olimpijske igre na Max
Prikaži više
Od 26. jula 2024. možeš da gledaš Olimpijske igre Pariz 2024. na Max uz bilo koji osnovni plan pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Moj operater nije naveden

Ako je registracija za Max (ili HBO) izvršena preko internet operatera, mobilnog operatera ili operatera TV usluga, treba da aktiviraš svoju Max pretplatu pre nego što počneš da gledaš Max.

Postoje dva načina da aktiviraš Max pretplatu:

  • Link za aktivaciju
  • Poveži svog operatera

Ako kompanija preko koje gledaš Max nije navedena na ekranu Poveži svog operatera, trebalo bi da dobiješ uputstva za aktivaciju od kompanije preko koje je izvršena registracija za Max. Prati ova uputstva da aktiviraš Max pretplatu.

Izaberi svoju zemlju da pronađeš listu operatera za Max koji nude link za aktivaciju.

Bosna i Hercegovina
Bugarska
Hrvatska
Češka
Francuska
Poljska
Srbija
Slovačka
Slovenija
Švedska

Pitanja i odgovori u vezi sa operaterom

Šta je operater?

Tvoj operater je onaj preko koga je izvršena pretplata ili ko ti naplaćuje za Max (ili HBO). Za listu operatera pogledaj odeljak Operateri za Max.

Da li moram da aktiviram svoju Max pretplatu?

To zavisi od načina na koji dobijaš Max (ili HBO):

  • Ne: Ako imaš pretplatu preko Max.com ili preko Max aplikacije, idi nazad i izaberi Prijavi se.
  • Da: Ako je ovo prvi put da se prijavljuješ i dobijaš Max preko svog internet, mobilnog ili TV paketa, potrebno je da aktiviraš svoju Max pretplatu pre nego što se prvi put prijaviš na Max.

Treba samo jednom da aktiviraš Max. Ako je tvoja Max pretplata već aktivirana, možeš da se prijaviš pomoću svoje Max email adrese i lozinke.