Gledaj Olimpijske igre na Max
Prikaži više
Od 26. jula 2024. možeš da gledaš Olimpijske igre Pariz 2024. na Max uz bilo koji osnovni plan pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Kretanje kroz Max aplikaciju

Želiš da gledaš nešto na Max, ali ne znaš kako da to pronađeš? Aplikacija Max sadrži jednostavne opcije za pronalaženje onoga što tražiš, kao i personalizovane preporuke i mesta na kojima možeš da sačuvaš ono što želiš da gledaš.

Pristupačnost

Max aplikacijom možeš da upravljaš pomoću čitača ekrana, prečica na tastaturi i Alexa glasovnih komandi (u određenim zemljama). Više informacija potraži u odeljku Pristupačnost na Max.

Početni ekran

Kada prvi put otvoriš Max, nalaziš se na početnom ekranu. Tu ćeš pronaći popularne filmove i TV serije, kao i listu Nastavi da gledaš, spisak Moja lista, izdvojene kolekcije i preporuke (Preporučeno za tebe).

Na vrhu početnog ekrana ćeš pronaći opcije za pregled po serijama, filmovima, usluzi HBO i drugom.

Da pristupiš početnom ekranu:

  • TV uređaj: Izaberi ikonu početne strane kuća.
  • Računar: Na vrhu ekrana izaberi početnu stranu.
  • Telefon ili tablet: Izaberi ikonu početne strane kuća

Pregledaj po brendu: Pronađi red „Istaknuti brend“, a zatim izaberi brend koji želiš (npr. HBO, DC, ID).

Pregledaj po žanru: Pronađi red „Pregledaj po žanru“, a zatim izaberi žanr koji želiš (npr. akcija, komedija, rijaliti program).

Pregledaj 10 najpopularnijih: Da pregledaš najpopularnije nove naslove, pronađi redove „10 najpopularnijih serija“ i „10 najpopularnijih filmova“.

Na početnom ekranu ćeš pronaći preporuke za serije i filmove na osnovu onoga što je ranije gledano. Možeš da počneš da gledaš nešto sa početnog ekrana ili dodaš seriju ili film u Moju listu da gledaš kasnije.

Obaveštenja u aplikaciji

Da pronađeš program koji će ti se možda dopasti, izaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom uglu (samo za telefone i tablete).

Ovde ćeš pronaći personalizovane predloge samo za tebe. Ako pronađeš nešto zanimljivo, izaberi ikonu za Meni tri vertikalne tačke i onda izaberi Dodaj u Moju listu ili Više informacija (možeš da izabereš i opciju Ukloni).

Napomena Obaveštenja u aplikaciji su dostupna samo na Profilima za odrasle.

Moje stvari

U oblasti Moje stvari možeš pronaći Moju listu i Nastavi da gledaš. Izaberi ikonu Moje stvari bedž da pronađeš sadržaje dodate u Moju listu i sadržaje koje možeš da nastaviš da gledaš.

Profil

Izaberi ikonu profila da promeniš profile ili upravljaš njima.

Na telefonu, tabletu ili računaru izaberi svoj profil da pronađeš opcije Podešavanja, Nalog i Pretplata (naplata). Na TV uređajima ćeš pronaći opcije Pretplata (naplata) i Nalog u Podešavanjima.

Dečiji profili

Više informacija o roditeljskom nadzoru i dečijim doživljajima potraži u odeljku Sve o dečijim profilima.

Pretraga

Tražiš određenu seriju ili film? Ako znaš šta želiš da gledaš, možeš da koristiš opciju Pretraži. Odaberi ikonu Pretraži lupa i onda unesi nešto od sledećeg na bilo kojem podržanom evropskom jeziku:

  • naziv serije
  • naslov filma
  • brend (npr. „HBO“)
  • žanr (npr. „komedija“, „evropski“)
  • ključna reč (npr. „obnavljanje“)
  • ime glumca ili glumice
  • ime producenta, režisera ili scenariste
  • naslov epizode

Dok kucaš videćeš najrelevantnije i najpopularnije rezultate.

Rezultati pretrage sadrže samo serije i filmove koji se mogu gledati pomoću aktivnog profila.

Podešavanja

Ovde možeš da upravljaš podešavanjima, kao što su željene opcije za reprodukciju i automatska reprodukcija. Više informacija potraži u odeljku Max podešavanja.