Gledaj Olimpijske igre na platformi Max
Prikaži više
Od 26.7.2024. možeš gledati Olimpijske igre Pariz 2024. na platformi Max uz bilo koju osnovnu tarifu pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Moj pružatelj usluge nije na popisu

Ako se za Max (ili HBO) registriraš putem pružatelja internetskih, mobilnih ili TV usluga, moraš aktivirati svoju pretplatu na Max prije nego što možeš početi gledati Max.

Pretplatu na Max možeš aktivirati na dva načina:

  • Veza za aktivaciju
  • Povezivanje pružatelja usluge

Ako se tvrtka putem koje imaš Max ne nalazi na popisu na zaslonu Povezivanje pružatelja usluga, vjerojatno od tvrtke putem koje se registriraš za Max imaš upute za aktivaciju. Slijedi te upute za aktivaciju pretplate na Max.

Ako želiš pogledati popis pružatelja usluge za Max koji nude vezu za aktivaciju, odaberi svoju državu.

Bosna i Hercegovina
Bugarska
Hrvatska
Češka
Francuska
Poljska
Srbija
Slovačka
Slovenija
Švedska

Pitanja i odgovori o pružateljima usluge

Što je pružatelj usluge?

Pružatelj usluge tvrtka je putem koje imaš pretplatu na Max (ili HBO) i koja ti pretplatu naplaćuje. Popis pružatelja usluge potraži u odjeljku Pružatelji usluge Max.

Moram li aktivirati pretplatu na Max?

To ovisi o tome putem koga imaš Max (ili HBO):

  • Ne: ako pretplatu aktiviraš na web-mjestu Max.com ili putem aplikacije, vrati se i odaberi Prijava.
  • Da: ako se prijavljuješ prvi put, a Max imaš u sklopu internetskog, mobilnog ili TV paketa, prije prvog prijavljivanja na Max morat ćeš aktivirati pretplatu na Max.

Max je samo jedanput potrebno aktivirati. Ako je pretplata na Max već aktivirana, možeš se prijaviti putem e-mail adrese i lozinke za Max.