Што се гледа на Max?

Во Max се собрани световите на HBO, DC Universe, хит филмови, оригинални серии заедно со омилените жанрови на фановите, како вистински злосторства, ријалити, храна и комедија.

Max содржи:

  • Најдоброто од HBO Max: гледај култни серии, хит филмови и многу повеќе од HBO, Warner Bros, Cartoon Network и DC Universe.
  • За секого по нешто: најдобрите емисии со приказни од вистинскиот живот и многу повеќе.

За да најдеш содржини што се достапни на Max, избери Серии или Филмови во горниот дел од почетниот екран.

Најди што е ново

Еве неколку начини за наоѓање нови наслови на Max:

  • Популарни нови изданија: во Max, најди ги редовите Топ 10 серии и Топ 10 филмови.
  • Ново и наскоро: во Max, пронајди ги редовите Штотуку додадено и Наскоро.
  • Избери ја иконата ѕвонче ѕвонче во Max за да добиваш персонализирани препораки (само за телефони и за таблети).

Најди канали во живо

Ако претплатата за Max вклучува канали, може да гледаш канали во живо на Max. За да најдеш содржини во живо на Max, оди на редот Канали во живо. Дознај кои канали може да ги гледаш на max.com.

Прелистувај по бренд

Во Max, најди го редот со истакнати брендови, а потоа избери ја иконата на брендот, како DC или Discovery.

Исто така, може да пребаруваш наслови од бренд (на пр. пребарај „DC“).

HBO

За да најдеш наслови од HBO:

  • Избери HBO (горе на екранот).
  • Најди го редот со истакнати брендови и избери HBO.
  • Пребарај „HBO“.
Max Originals

Max Originals се оригинални серии и филмови снимени за Max. За да најдеш наслови од Max Originals:

  • Најди го редот со истакнати брендови на почетниот екран и избери Max Originals.
  • Пребарај „Max Originals“.
Discovery

За да најдеш наслови од Discovery:

  • Најди го редот со истакнати брендови и избери Discovery.
  • Пребарај „Discovery“.
Warner Bros. (на пр. DC, Хари Потер)

За да најдеш серии и филмови од Warner Bros.:

  • Најди го редот со истакнати брендови и избери DC или Хари Потер.
  • Пребарај „DC“ или наслов на серија или филм.

Прелистувај по жанр

На почетниот екран, најди го редот Прелистувај по жанр и избери го жанрот што го сакаш (на пр. Акција или Ријалити).

За целото семејство

За да пребаруваш наслови во категоријата „За целото семејство“:

  • Најди го редот „Прелистувај по жанр“ или редот „Истакнати брендови“, а потоа избери За целото семејство.

Може да создадеш Детски профил на кој е ограничено кои содржини со какви оцени може да гледа детето. Кога е избран Детски профил, детето може да пребарува по филмови, серии, ликови и брендови.

Прашања и одговори за емисии и филмови

Кога се додаваат емисиите од HBO на Max?

Повеќето нови емисии и филмови на HBO се достапни на Max кога се емитуваат на HBO.

Потребно е време за да се подготват емисиите и настаните во живо на HBO за Max. Таквите содржини обично се достапни во рок од 24 часа од првичното емитување.

Зошто некоја емисија или филм не се достапни повеќе?

Некои филмови и емисии се достапни само за ограничено време.

Нашата цел е да обезбедиме најбогати понуди и ќе продолжиме да ги носиме најквалитетните програми на нашата платформа за гледање.

Ако некоја епизода не е достапна, оди на Епизода што недостасува на Max.

Како се оценети емисиите и филмовите?

Емисиите и филмовите на Max ги оценува системот Kijkwijzer на NICAM (Холандскиот институт за класификација на аудиовизуелни медиуми).

За да дознаеш повеќе за оцените на содржините, оди на Сè за детските профили.

Како можам да најдам наслови што наскоро ќе ги снема?

За да дознаеш кои наслови ќе ги снема на Max, оди на редот Последна шанса.

Како да најдам емисии и филмови од мојата земја и од други земји?

Еве како да најдеш наслови од регионот и од други земји:

  1. Лизгај надолу до редот Разгледувај по жанр.
  2. Избери Европски или Меѓународни.

Во „Меѓународни“ спаѓаат наслови од други земји, вклучувајќи познати оригинални серии од HBO Латинска Америка, HBO Азија и HBO Северна Америка.

Дали можам да го споделувам со пријателите тоа што го гледам?

Може да го споделуваш тоа што го гледаш преку мобилната апликација Max:

  1. На телефонот или на таблетот, избери го филмот или серијата што сакаш да ја споделиш (може да споделиш серија, но не поединечни епизоди).
  2. Избери ја иконата Сподели, а потоа апликацијата на која сакаш да споделиш (на пр. Пораки, Instagram, Facebook или X).

Напомена Функцијата „Сподели“ е достапна само на Профили за возрасни.

Дали можам да купам наслови врз основа на „плаќање-по-преглед“?

Не, Max во моментов не нуди емисии или настани врз основа на „плаќање-по-преглед“.