Olympialaisten katsominen Maxilta
Näytä enemmän
Voit katsoa Pariisin olympialaisia Maxilta 26.7.2024 alkaen kaikilla perustilauksilla. Lue lisää. Näytä vähemmän

Lisätietoja Maxista

Maxilla yhdistyvät kaikki HBO Maxin suosikkiohjelmat, odotettu liveurheilu ja muut rakastetut sisällöt. Voit myös kokea jokaisen hetken vuoden 2024 Pariisin olympialaisista kaikilla Max-tilauksilla.

Mitä voin katsella Maxissa?

Max pitää sisällään entistäkin laajemman valikoiman ohjelmia eri genreistä, joita ovat esimerkiksi true crime, dokumentit, reality, ruoka, perhe ja koti, sekä suoria lähetyksiä urheilutapahtumista:

• HBO Maxin parhaat: katso ikonisia sarjoja, hittileffoja ja paljon muuta HBO:lta, Warner Brosilta, Cartoon Networkilta ja DC Universeltä.
  • Jokaiselle jotakin: näe muun muassa huippuohjelmia tosielämästä.

Lisätietoja on osoitteessa max.com.

Missä Max on saatavilla?

Max on tällä hetkellä saatavilla Euroopassa (tietyissä maissa), Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Voit katsoa Maxin sisältöä, kun matkustat maahan tai alueelle, jossa palvelu on saatavilla. Lisätietoja on kohdassa Missä Max on saatavilla?

Mitä laitteita Max tukee?

Maxin sisältöä voi katsoa puhelimilla, tableteilla, tietokoneilla, televisioilla, suoratoistolaitteilla, digisovittimilla ja pelikonsoleilla. Lisätietoja on kohdassa Tuetut laitteet.

Mitä tilauksia on saatavilla ja kuinka paljon ne maksavat?

Max-tilaukset:

• Basic (mainoksilla)
    Katso Full HD -sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti
  • Standard
    Katso Full HD -sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti, enintään 30 latausta ilman nettiyhteyttä
  • Premium
    Katso 4K UHD -sisältöä* neljällä laitteella samanaikaisesti, enintään 100 latausta ilman nettiyhteyttä**

*Saatavuuden mukaan.
**Saattaa sisältää rajoituksia joissakin sisältöluokissa.

Lisätietoja on kohdassa Max-tilaukset.

Maxin hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja tilauksen mukaan. Lisätietoja hinnoista on osoitteessa max.com.

Miten Max-tilauksen voi maksaa?

Maksutavat vaihtelevat sen mukaan, minkä palveluntarjoajan kautta olet tehnyt tilauksen:

• Max.com: Jos teet tilauksen kauttamme, voit käyttää American Expressiä, Cartes Bancairesia (vain Ranskassa), Visaa, Mastercardia tai PayPalia.
    Huomaa: American Express ei ole käytettävissä Andorrassa ja Moldovassa.
  • Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoaja: pyydä palveluntarjoajalta lisätietoja hyväksytyistä maksutavoista.
  • Sovelluskauppa: tarkista hyväksytyt maksutavat sovelluskaupasta.
Miten tilaus tehdään?