Amazonin laskuttaman tilauksen muuttaminen

Tilauksesi laskutetaan Amazon Appstoren kautta, jos olet tehnyt tilauksen Amazon Fire TV:n tai Fire-tabletin kautta (tietyissä maissa).

Laskutetaanko sinua toisen palveluntarjoajan kautta? Siirry kohtaan Max-tilauksen hallinta.

Prime Video Channels
Jos haluat muuttaa Max-tilausta Prime Video Channelsin kautta (tietyissä maissa), siirry osoitteeseen amazon.com/myac ja kirjaudu sisään Amazon-tilillesi.

Amazon Appstore – laskutusta koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tilaus minulla on?
  1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake cog (lower left) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Täältä löydät nykyisen perustilauksesi ja lisäosat (soveltuvin osin).

Jos haluat muuttaa Amazonin laskuttamaan tilaustasi, siirry kohtaan Miten voin vaihtaa tilausta?

Tarvitsetko apua kirjautumisessa? Siirry kohtaan Sisäänkirjautuminen ei onnistu.

Milloin on seuraava laskutuspäiväni?

Tilauksesi uusitaan automaattisesti seuraavana laskutuspäivänä. Voit selvittää seuraavan laskutuspäivän seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen amazon.com/appstoresubscriptions ja kirjaudu sisään Amazon-tilillesi.
  2. Etsi Max Tilaukset-osiosta ja tarksita automaattinen uusimispäivä.
Miten voin peruuttaa tilauksen?
Hyvä tietää
  • Max-tilauksesi uusitaan automaattisesti, kunnes peruutat tilauksen.
  • Max-sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.
  • Voit välttää lisämaksujen veloituksen peruuttamalla tilauksesi vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää.

Voit peruuttaa Amazonin laskuttaman tilauksen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Amazon-tilillesi osoitteessa amazon.com/appstoresubscriptions.
  2. Etsi Max-tilauksesi ja poista automaattinen uusiminen käytöstä.

Tilauksen peruuttamisen jälkeen saat Amazonilta sähköpostitse peruutusvahvistuksen.

Jos sinulla on Sports-lisäosa, lisäosa peruutetaan perustilauksesi päättyessä ja saat hyvityksen lisäosan jäljellä olevista päivistä. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutusjaksosi lopussa.

Voit tilata Max-tilauksen uudelleen koska tahansa.

Lisätietoja saat Amazonin artikkelista Manage your Appstore subscription.

Miten voin vaihtaa maksutapaani?

Jos haluat vaihtaa Amazon-tilisi maksutapaa, kirjaudu sisään Amazon-tilillesi osoitteessa amazon.com/cpe/managepaymentmethods.

Lisätietoja on Amazonin artikkelissa Manage payment methods.

Miten voin muuttaa perustilausta?

Voit muuttaa perustilausta tai laskutuskautta Amazon-laitteellasi seuraavasti:

Amazon Fire -tabletti
  1. Valitse Max-profiilisi ja valitse sitten Tilaus. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Tilaus ja sitten Vaihda perustilaus.
    (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiileilla.)
  3. Valitse tilaus ja laskutuskausi.
  4. Vaihda tilaus Amazonin kautta noudattamalla näytöllä näytettäviä ohjeita.

Tilauksen päivittämisen jälkeen saat Amazonilta sähköpostitse muutosvahvistuksen.

Amazon Fire TV
  1. Valitse Maxissa Asetukset-kuvake cog (lower left) ja valitse sitten Tilaus. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Vaihda perustilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutuskausi.
  4. Vaihda tilaus Amazonin kautta noudattamalla näytöllä näytettäviä ohjeita.

Tilauksen päivittämisen jälkeen saat Amazonilta sähköpostitse muutosvahvistuksen.

Milloin tilauksen muutos tulee voimaan?

Voimaantulopäivä riippuu muutoksesta:

• Jos vaihdat edullisempaan tilaukseen, muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänä.
  • Jos vaihdat kalliimpaan tilaukseen, muutos tulee voimaan välittömästi. Sinulta veloitetaan tilausten välinen hintaero (lisättynä sovellettavilla veroilla), ja seuraavaa laskutuspäivääsi mukautetaan.
  • Jos muutat vain laskutuskautta (kuukausittainen tai vuosittainen), muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänä.

Haluatko lisätietoja laskutuksesta? Siirry Amazon Appstoreen.