Miten voin peruuttaa Max-tilauksen?

• Max-tilauksesi uusitaan automaattisesti, kunnes peruutat tilauksen.
  • Max-sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.
  • Voit välttää lisämaksujen veloituksen peruuttamalla tilauksesi ennen seuraavaa laskutuspäivää.

Max-tilaus on tilattavissa useiden palveluntarjoajien kautta. Peruuttamismenetelmä riippuu tilauksen laskuttajasta. Jos tiedät laskuttajan, siirry vaiheeseen 2.

Katso lisätietoja Sports-lisäosan peruuttamisesta kohdasta Sports-lisäosan hallinta.

Vaihe 1: Selvitä, kuka laskuttaa sinua

Näin saat selville, kuka laskuttaa sinua Maxista:

1. Toimi seuraavasti:
  2. Täältä näet, kuka laskuttaa tilauksesi (näytön yläreunassa) ja kuka laskuttaa Sports-lisäosan (soveltuvin osin). Perustilauksella ja Sports-lisäosalla voi olla eri laskuttajat.

Voit myös tarkistaa tiliotteesi tai kysyä internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajaltasi, laskuttavatko he sinua Max-tilauksesta.

Vaihe 2: Peruuta tilauksesi

Jos tilauksesi laskutetaan meidän kauttamme, voit peruuttaa perustilauksen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen max.com/subscription ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Peruuta tilaus.
    Eikö peruutusvaihtoehto ole näkyvissä? Tarkista, kenen kautta perustilauksesi laskutetaan (näytön yläosassa), ja etsi laskuttaja alla olevasta Kolmannen osapuolen laskutus -osiosta.
  3. Vahvista peruutus ja tarkista voimassaolon päättymispäivä.

Voit suoratoistaa sisältöä, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa. Jos käytössäsi on Sports-lisäosa, lisäosa peruutetaan, kun perustilauksesi päättyy, ja saat hyvityksen lisäosan jäljellä olevista päivistä.

Lisätietoja on kohdassa Maxin laskuttaman tilauksen muuttaminen.

Kolmannen osapuolen laskutus

Voit tarkistaa alta, kenen kautta perustilauksesi laskutetaan:

Amazon Appstore (tietyissä maissa)

Jos tilauksesi laskutetaan Amazon Appstoren kautta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen amazon.com/appstoresubscriptions ja kirjaudu sisään Amazon-tilillesi.
  2. Etsi Tilaukset-osiosta Max ja poista automaattinen uusiminen käytöstä.

Saat Amazonilta sähköpostitse peruutusvahvistuksen. Voit suoratoistaa sisältöä, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa. Jos käytössäsi on Sports-lisäosa, lisäosa peruutetaan, kun perustilauksesi päättyy, ja saat hyvityksen lisäosan jäljellä olevista päivistä.

Lisätietoja saat Amazonin artikkelista Manage your subscription.

Apple

Jos tilauksesi laskutetaan Applen kautta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Siirry iPhonen tai iPadin asetuksiin.
    Jos sinulla ei ole iOS-laitetta, katso lisätietoja Applen artikkelista Tilauksen peruuttaminen.
  2. Valitse nimesi.
  3. Valitse Tilaukset (kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi).
  4. Valitse tilausluettelosta Max ja valitse sitten Peruuta tilaus.
    Etkö löydä tilausta? Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jolla ostit tilauksesi. Lisätietoja on Applen artikkelissa Tilausta ei löydy.

Saat Applelta sähköpostitse peruutusvahvistuksen. Voit suoratoistaa sisältöä, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa.

Google Play

Jos tilauksesi laskutetaan Googlen kautta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Avaa Android-puhelimessa tai -tabletissa Play Store -sovellus.
    Jos haluat peruuttaa tilauksen tietokoneella, katso lisätietoja Googlen artikkelista Google Play ‑tilauksen peruminen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvakkeesi.
  3. Valitse Maksut & tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilausluettelosta Max ja valitse sitten Peruuta tilaus.
    Etkö löydä tilausta? Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Google-tilillä, jolla ostit tilauksesi. Lisätietoja on kohdassa Googlen laskuttama tilaus.

Saat Google Playlta sähköpostitse peruutusvahvistuksen. Voit suoratoistaa sisältöä, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa. Jos käytössäsi on Sports-lisäosa, lisäosa peruutetaan, kun perustilauksesi päättyy, ja saat hyvityksen lisäosan jäljellä olevista päivistä.

Samsung TV

Jos tilauksesi laskutetaan Samsungin kautta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilillesi.
    Jos haluat peruuttaa tilauksen Samsung TV:ssä, katso lisätietoja Samsungin artikkelista Tilauksen peruuttaminen.
  2. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset.
  3. Etsi Max-tilauksesi ja valitse Peruuta tilaus.

Saat tilauksen peruuttamisen jälkeen Samsungilta sähköpostitse peruutusvahvistuksen. Voit suoratoistaa sisältöä, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa. Jos käytössäsi on Sports-lisäosa, lisäosa peruutetaan, kun perustilauksesi päättyy, ja saat hyvityksen lisäosan jäljellä olevista päivistä.

Jos tarvitset apua Samsungin laskuttaman tilauksesi peruuttamisessa, ota meihin yhteyttä.

Prime Video Channels (tietyissä maissa)
  1. Siirry osoitteeseen amazon.com/video/subscriptions/manage ja kirjaudu sisään Amazon-tilillesi (pyydettäessä).
  2. Etsi Omat kanavat -osiosta Max.
  3. Valitse Peruuta kanava ja vahvista.

Lisätietoja on Amazonin artikkelissa Cancel Your Prime Video Channel Subscription.

Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoaja

Kirjaudu sisään palveluntarjoajan sivustolle, siirry palveluntarjoajan ohjekeskukseen tai ota yhteyttä palveluntarjoajaan.