Endre e-postadressen, passordet eller navnet ditt

Skrev du feil e-postadresse eller får du ikke tilgang til e-postadressen?
Hvis du skrev feil e-postadresse da du opprettet kontoen din, eller du ikke lenger har tilgang til e-posten, ta kontakt med oss.

Du kan endre Max-kontoinformasjonen din (e-postadresse, passord og navn) på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Hva ønsker du å endre?

Endre e-postadresse
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av e-postadressen.
  4. Skriv inn en ny e-postadresse og velg Lagre. Vi sender deg en e-post til din nåværende e-postadresse.
    Har du ikke tilgang til nåværende e-postadresse? Hvis du ikke har tilgang til din nåværende e-postadresse, ta kontakt med oss for hjelp.
  5. Sjekk i innboksen din etter en e-post fra Max (e-postemne: Bekreft endring av e-postadresse). Denne e-posten bør komme innen noen få minutter. Fikk du ikke e-posten?
  6. Åpne denne e-posten og velg Bekreft endring.

E-postadressen din er oppdatert (logg på alle enheter med den oppdaterte e-postadressen din).

Endre passord
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av Passord.
  4. Skriv inn ditt nåværende passord. Kan du ikke oppdatere passordet?
    Hvis du ikke kjenner passordet ditt, kan du tilbakestille passordet i stedet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre.

Passordet ditt er oppdatert og kontoen er logget ut av alle enheter. Nå kan du logge inn på Max med ditt nye passord.

Endre navn
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av Navn.
  4. Skriv inn et nytt for- og etternavn og velg Lagre.

Feilsøking

«Vi kan ikke oppdatere passordet»-melding

Hvis du får denne meldingen, betyr det at passordet du skrev inn ikke samsvarer med det vi har for kontoen din. For å løse dette, kan du prøve følgende:

• Skriv inn ditt nåværende passord på nytt (velg øyeikonet for å vise passordet ditt mens du skriver det).
  • Tilbakestill passordet ditt. For å gjøre dette, gå til max.com/forgot-password og skriv inn e-postadressen for kontoen din.