Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Управувај со твоите уреди на Max

Кога ќе се најавиш на некој уред со твојата сметка, уредот се додава на сметката. Бројот на уреди на коишто може да гледаш истовремено зависи од пакетот за претплата.

Види ги твоите уреди

За да ги видиш уредите што во моментов се најавени на твојата сметка:

 1. Во Max на телефонот, таблетот или компјутерот, избери го твојот профил.
 2. Избери Сметка, па Уреди.
  (Само Профилите за возрасни може да управуваат со уредите.)
 3. Тука ќе најдеш список со уредите што се најавени со твојата сметка (заедно со датумот на најавување и државата).
  Ако не препознаваш некој уред, оди на Спречи неовластено користење на сметката.

Уредите автоматски се додаваат во списокот на уреди кога ќе се најавиш на некој уред (и се отстрануваат кога ќе се одјавиш). Ти препорачуваме да се одјавиш од уредите што не ги користиш повеќе.

Додај уред

Кога ќе се најавиш на нов уред, тој се додава на твојата сметка.

За да додадеш уред на сметката, инсталирај ја апликацијата Max и најави се.

Одјави се од уредите

Ако некој уред повеќе не е твој или не го користиш, може да се најавиш од сметката на уредот. Еве како:

 1. Во Max на телефонот, таблетот или компјутерот, избери го твојот профил.
 2. Избери Сметка, па Уреди.
  (Само Профилите за возрасни може да управуваат со уредите.)
 3. За да се одјавиш од:
  • Еден уред: избери X (покрај уредот).
  • Сите уреди: избери Одјави се од сите уреди.

Напомена ако некој во твоето домаќинство во моментов гледа, нема да се одјави од Max до крајот на серијата или на филмот.

Одјави се од тековниот уред

Во Max, направи едно од следниве:

 • Телефон, таблет или компјутер: избери профил (горе десно), па Одјави се.
 • Телевизор: избери ја иконата „Поставки“ запченик, па Одјави се.