Sve o platformi Max

Max objedinjuje sve sadržaje koje voliš gledati putem platforme HBO Max i sportska događanja uživo koja ne smiješ propustiti, kao i druge omiljene sadržaje. Uz to ćeš na svim tarifama za Max moći gledati svaki trenutak Olimpijskih igara Pariz 2024.

Što mogu gledati na platformi Max?

Max obuhvaća široku kolekciju sadržaja kao što su emisije o stvarnim zločinima, dokumentarci, reality, kulinarske emisije, sadržaji za obitelj i dom, kao i prijenose sportskih događaja uživo:

  • Najbolje s platforme HBO Max: gledaj kultne serije, hit filmove i još mnogo toga što nude HBO, Warner Bros., Cartoon Network i DC Universe.
  • Ponešto za svakoga: najbolje emisije o stvarnom životu i drugo.

Saznaj više na max.com.

Gdje je Max dostupan?

Max je trenutačno dostupan u Europi (u nekim državama), Južnoj Americi, na Karibima i u Sjedinjenim Američkim Državama. Max možeš gledati tijekom putovanja u državu ili regiju u kojoj je ova platforma dostupna. Dodatne informacije potraži u odjeljku Gdje je Max dostupan?

Koje uređaje Max podržava?

Sadržaje s platforme Max možeš gledati na telefonima, tabletima, računalima, televizorima, reproduktorima za gledanje, uređajima set-top box i igraćim konzolama. Dodatne informacije potraži u odjeljku Podržani uređaji.

Koje su tarife dostupne i kolika im je cijena?

Ovo su tarife za Max:

  • Standard
    Gledanje u Full HD rezoluciji na dva uređaja odjednom, do 30 preuzimanja za izvanmrežno gledanje
  • Premium
    Gledanje u 4K UHD* rezoluciji na četiri uređaja odjednom, do 100 preuzimanja za izvanmrežno gledanje**

*Ovisno o dostupnosti.
**Može obuhvaćati ograničenja u nekim kategorijama sadržaja.

Više možeš saznati u odjeljku Tarife za Max.

Cijene za Max razlikuju se ovisno o pružatelju usluge i tarifi. Dodatne informacije o cijenama potraži na web-mjestu max.com.

Kako mogu plaćati Max?

Načini plaćanja ovise o tome putem koga aktiviraš pretplatu:

  • Max.com: ako se registriraš putem nas, za plaćanje možeš upotrebljavati American Express, Cartes Bancaires (samo za Francusku), Visa, Mastercard ili PayPal.
    Napomena American Express nije dostupan u Andori i Moldovi.
  • Pružatelji internetskih, mobilnih ili TV usluga: informacije o tome koji su načini plaćanja prihvaćeni zatraži od pružatelja usluga.
  • Trgovina aplikacijama: u trgovini aplikacijama saznaj koji su načini plaćanja prihvaćeni.
Kako se registrirati?