Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Дали веќе имам пристап до Max?

Пред да се претплатиш на Max, можеби веќе имаш пристап.

Дали имаш едно од следниве?

HBO со ТВ-пакетот

Ако имаш HBO со кабелскиот или сателитскиот ТВ-пакет, тогаш можеби имаш пристап до Max. Контактирај со операторот за да дознаеш дали претплатата на HBO вклучува пристап до Max.

Ако претплатата на HBO ти вклучува пристап до Max, треба да ја Активираш претплатата на Max пред да се регистрираш на Max првпат.

Претплата на HBO Max

Претплатниците на HBO Max со активна претплата имаат пристап до Max.

За да започнеш со гледање, инсталирај ја апликацијата Max и најави се со е-поштата и лозинката за HBO Max. За повеќе информации, оди на HBO Max сега е Max

Ако во минатото се имаш претплатувано на HBO Max, може да се претплатиш на Max со помош на постојната сметка за HBO Max (на овој начин ќе ги имаш профилите, Мојот список и историјата на гледање). За повеќе информации, оди на Претплати се повторно на Max.