Лозинката за Max не може да се ресетира

Ако имаш проблем при ресетирањето на лозинката, побарај го проблемот подолу:

Не добив е-порака

Кога ќе ја ресетираш лозинката, треба да добиеш е-порака за ресетирање на лозинката за Max во рок од неколку минути.

Ако не добиеш е-порака за ресетирање на лозинката, обиди се со следново:

Пребарај во сите папки од приемното сандаче

Прво, пребарај ги сите папки од приемното сандаче (вклучувајќи ги „Промоции“, „Непотребна е-пошта“ и „Несакана e-пошта“) и побарај е-порака со наслов: Врска за ресетирање на твојата лозинка за Max. Е-пораката ја испраќа Max (max@service.max.com).

Обиди се со друга адреса на е-пошта

Со сметката на Max (или HBO Max) можеби е поврзана друга е-пошта.

Обиди се со чекорите за ресетирање на лозинката со друга твоја адреса на е-пошта. Еве како:

 1. Оди на max.com/forgot-password.
 2. Внеси друга твоја адреса на е-пошта и избери Испрати. Ја заборави е-поштата за сметката?
 3. Почекај неколку минути и провери дали во приемното сандаче имаш е-порака за ресетирање на лозинката за Max.
 4. Отвори ја најновата е-порака за ресетирање на лозинката за Max и избери Ресетирај ја лозинката.
 5. Внеси нова лозинка и избери Зачувај. Врската за ресетирање истекла?

Сега, најави се на Max со е-поштата за сметката и со новата лозинка.

Ако не добиеш е-порака за ресетирање на лозинката за Max, обиди се со следниве чекори за секоја од сметките на е-поштата.

Погрешно ја напиша е-поштата или повеќе немаш пристап?
Ако е-поштата за твојата сметка содржи печатна грешка или повеќе немаш пристап до е-поштата, контактирај со нас за помош.
Најди ја е-поштата за сметката во „Поставки“

Ако се имаш најавено на Max на некој уред, еве како да ја најдеш адресата на е-пошта:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па Сметка.
  • Телевизор: избери ја иконата „Поставки“ cog (lower left), па Сметка.
 2. Тука ќе ја најдеш е-поштата за сметката.

А сега, за ресетирање на лозинката:

Ако повторно не добиеш е-порака за ресетирање на лозинката, контактирај со нас за помош.

Врската не функционира

Ако врската за ресетирање на лозинката не функционира, отвори ја најновата примена е-порака за ресетирање на лозинката за Max. Насловот на е-пораката за ресетирање на лозинката го содржи времето: Врска за ресетирање на лозинката за Max од < време >.

Ако тоа не помогне, обиди се на друг прелистувач. Еве како:

 1. На друг компјутер, телефон или таблет, отвори ја најновата примена е-порака за ресетирање на лозинката за Max.
 2. Избери Ресетирај ја лозинката.
 3. Внеси нова лозинка и избери Зачувај.

Ако сè уште не можеш да ја ресетираш лозинката, контактирај со нас за помош.

Врската истече

Ако добиеш порака за истечена врска, обиди се со следново:

 • Отвори ја најновата примена е-порака за ресетирање на лозинката за Max и избери Ресетирај ја лозинката. Насловот на е-пораката за ресетирање на лозинката го содржи времето: Врска за ресетирање на лозинката за Max од < време >.
 • Повторно ресетирај ја лозинката (оди на max.com/forgot-password и внеси ја е-поштата за сметката).

Врските за ресетирање лозинки истекуваат по 24 часа откако ќе ги побараш или кога ќе побараш нова лозинка.

Не можеш да пристапиш до е-поштата?
Ако е-поштата за твојата сметка содржи печатна грешка или повеќе немаш пристап до е-поштата, контактирај со нас за помош.

Сè уште ти треба помош? Контактирај со нас за помош.